Saturday, December 29, 2012

(gambar) Majlis Nikah | Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

sebab saya suka pasangan ni, so saya nak letak beberapa keping gambar mereka yang awesome ni kat blog
pada yang tak minat pasangan ni , pi main jauh - jauh..hehe
gambar dari The Photolicious, fotografi rasmi majlis perkahwinan Apex dan Leuniey. 
ni  ladies photographer okey. cantik-cantik semua gambar nya.


simple and cantik corak inai di tangan Leuniey


cantik dan muda mama Leuniey ni kan




Sedikit bingkisan:
1. Dengan sekali lafaz, Launiey Natasha sah menjadi isteri kepada Khairul Fahmi Che Mat.
2. Pasangan ini diijabkabulkan oleh Imam Tua Mukin Pasir Pekan, Ustaz Ab Ghani Ab Talib sekitar jam 10:30 pagi (28 Disember 2012).
3. Mas kahwin dan wang hantaran berjumlah RM19,000.
4. Mereka mula berkenalan sewaktu bersama-sama menjadi duta/model pengiklanan produk SimplySiti.
5. Kedua-duanya berasal dari Kelantan. Sebab tu dua-duanya comel belaka. LOL!

nak tengok lagi gambar awesome , sila terjah 

38 comments:

  1. Mmg sama cntik sama padan...mak leuniey pun cantik..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. comel dia bertudung.
    moga bahagia selamanya :)

    ReplyDelete
  3. Laaaaaaaaaaaaaaa...iklan simplysiti tuh depa xkenal lg la?laaa...ingat ka siti saja amik pasangan terkenal tuh sbg model...alahaiiiii...hehe...

    ReplyDelete
  4. comei leuniey ni..sepadan..sweet tgk =)

    ReplyDelete
  5. cantik and sweet. klau dia ikut mak dia mmg untung la, lawa sangat, tak maakan diusia pulak tu.

    ReplyDelete
  6. leuiney nie memang cantik .. wajah ada iras2 apex kan ..

    tulah dikatakan jodoh , nak2 dua2 dari kelantan .. insyaallahh semoga mereka kekal bahagia bersama !

    ReplyDelete
  7. Cantiknya mempelai ni,.. mesti leuniey ikut muka mak, sbb cantik lg wp dah dimamah usia..tp mama dia kawen muda kot..

    ReplyDelete
  8. sampai 2 entri.. minat sungguh nmpaknya.. hehe

    ReplyDelete
  9. SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT..AMIN

    ReplyDelete
  10. cantekk..smg mereka bhgia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  11. cantik launiey memakai tudung youu hihi

    ReplyDelete
  12. i don't really care apa yang orang nak cakap, yang pasti, di mata nadia, nop xsey, hudoh setaro mano pon ore kelate, dia mestiiiii ada X factor yang buat muka ore kelate ni xlari jauh dari ore kelate lain. comeyyyyyyyyyyyy sangattt key? ;)

    ReplyDelete
  13. sweet je pilihan warna ni..cream..pastu mama pengantin pun sama cantik mcm pengantin

    ReplyDelete
  14. Hehe.tak minat derang.
    Tapi diakui leuniey cantik kan..mama nye pun cantek..

    Mudahan kekal jodoh hingga ke akhir hayat...... :)

    ReplyDelete
  15. sama cantik sama padan...moga bahagia selamanya

    ReplyDelete
  16. @Jiha
    anak cantik mesti mak pun cantik..hehe

    ReplyDelete
  17. @Nastyna rasanya akan ikut mak dia ni..hehe

    ReplyDelete
  18. @pha is mmg minat. byk lagi entry bakal menyusul..hehe

    ReplyDelete
  19. @N.Aima K sesuai kaler dia kan. nampak cantik

    ReplyDelete
  20. @ashra tak minat pun tak pe. hehe

    doa jea kebahagiaan mereka kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^