Saturday, December 22, 2012

(gambar) Majlis Pernikahan Anne Ngasri & Mohd Sumali Reduan


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

dengan sekali lafaz, Anne Ngasri, 28 telah bergelar isteri kepada Setiausaha Kerja, Pergerakan Pemuda Umno, Mohd Sumali Reduan, 40 di sebuah majlis pernikahan yang berlangsung di Kampung Sungai Pinang, Pontian, Johor, tepat jam 11:08 pagi tadi.

jom layan gambar mereka

baju nikah Anne hasil sentuhan Ezuwan Ismail
cantik !!!

Barakallahu lakuma wabaraka 'alaikuma wajama'a bainakuma fi khair
semoga sentiasa diberkati Allah dan bahagia hingga ke syurga
Amin

sumber gambar : Oh Bulan


36 comments:

  1. Comel je tgk anne ni...suweeet

    ReplyDelete
  2. @YaYaNsMuM a.k.a YM Alhamdullillah.. sampai jugak jodoh kan :)

    ReplyDelete
  3. Anne ni sangat cantik la, muka baby face. Tahniah to both of them.

    ReplyDelete
  4. akhirnya semuanya selamat...smoga jodoh anne kali ni berkekalan...amin...

    ReplyDelete
  5. cepat jugak dia kawen ek..moga berkekalan hendaknya..

    salam kenalan..

    ReplyDelete
  6. sayangnya anne xpilih aliff aziz. tapi yang penting dia bahgia :)

    ReplyDelete
  7. Lebih kurang sepatern je baju Anne masa nikah ngan bersanding kan :D

    ReplyDelete
  8. @shasha yacob tak ade jodoh dgn aliff aziz
    lagi pun muda sgt la dik..heheh

    ReplyDelete
  9. @Myra Jay tu la. sama jea kan.warna jea lain :)

    ReplyDelete
  10. seronok tgk, tatau kenapa...harap sgt mereka bahagia..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^