Sunday, December 2, 2012

(gambar) Majlis Persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

malam tadi berlangsung Majlis Persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle di Taman Ekuestrian Putrajaya bertemakan “garden wedding”

simple and nice..sweet sangat
jom layan gambar awesome dari BlissCandid dan Fotocantik Studio

















tahniah kepada Farid Kamil dan Diana Danielle. moga berkekalan hingga ke syurga.
sama cantik sama padan, sesuai sangatlah tu kan :)


42 comments:

  1. lawanyee D..hensemnye Farid bila pakai baju uniform camtu...saya tak pernah lg nampak gambar ni...than for sharing! ;)

    ReplyDelete
  2. comelnya pasangan ni... pelamin pun sweet sangat.. smoga panjang jodoh n baby nati sihat dan cantik..

    ReplyDelete
  3. @MiSz fiFiEyQa baru semalam majlis ni berlangsung so tak ramai lagi yg share kot..hehe

    kalau lelaki pakai uniform mmg nampak smart kan :)

    ReplyDelete
  4. @Aisy Nasiha nik suka pelamin dia. simple jea tapi cantik dan menarik :)

    ReplyDelete
  5. comeyyy ! sama cantik sama padan...

    ReplyDelete
  6. @Azie Namico comel sgt kan

    memang padan mereka berdua ni :)

    ReplyDelete
  7. mmg sweeten wedding they ollss ni..moga kekal ke hug nyawa :)

    ReplyDelete
  8. alolo.. untung kan da kawin.. nk dpt bby da pun..

    ReplyDelete
  9. @QA's ~ mamapapa sweet kan.best la kalau dapat sanding mcm ni :)

    ReplyDelete
  10. @cinta siswi tol la.dah ade baby pun
    bersanding bertiga :)

    ReplyDelete
  11. wah...siap naik kereta kuda lagi..

    ReplyDelete
  12. DD tu lawa sangat, and muda trang tang tang. Dont know why, I tak gemar sgt la Farid Kamil ni. hehehehe dia tak buat apa2 pun, tak bersalah.

    ReplyDelete
  13. PERGHHHH .. CUN N HENCEM LA .. SEPADAN

    ReplyDelete
  14. wahhh..cntiknyeee..bestnye la kalau dapat majlis kahwin cmni kan..hihi

    btw, smoga jodoh diorg kekal selamany..aaminnn

    ReplyDelete
  15. simple but nice.

    suke tgk farid n diana. berseri2 muke dorang. :)

    ReplyDelete
  16. stail jugak kalau buat ala-ala tentera ni yer.. hehehe

    ReplyDelete
  17. @boni kacak tu la yang best. ade kereta kuda lak tu :)

    ReplyDelete
  18. @Nastyna mmg muda sangat la.dah la cantikkan

    nik pun tak ade la suka Farid ni. nik rasa dia biasa jea.biasa la tu. kdg2 kita tak suka seseorrg walaupun tanpa sebab.nik penah alaminya..hehe

    ReplyDelete
  19. @♥ sitifarhana ♥ memang best sgt la kalau dapat kwen mcm ni

    nampak simple jea tapi menarik :)

    ReplyDelete
  20. @starzieti sis suka tengok muka DD. nampak btol2 berseri2 la

    ReplyDelete
  21. @pha is ala2 popis or tentera mcm ni mmg la style. jln bawah pedang kot..hehe

    ReplyDelete
  22. sweet sangat pelaminnya tu... mereka pun sangat secocok!

    ReplyDelete
  23. Anak diaorg ni mesti come agaknya kan!

    ReplyDelete
  24. @Nora Karim nik pun suka tgk pelamin dia

    simple tapi menarik kan :)

    ReplyDelete
  25. semoga mereka bahagia and berkekalan selamanya..:)

    ReplyDelete
  26. sememangnya d ni memang cantik dan peramah. liza suka dia, sebab masa berdansa dengan d dulu dia tak sombong langsung hehehe.

    farid kamil ni ensem sgt2!

    #tp suami saya tetap ensem dunia akhirat hehehe :P

    ReplyDelete
  27. sama cantik, sama padan. nak kawin bawah pedang jugak. (",)

    ReplyDelete
  28. @nur anis yea.moga mereka berdua bahagia kan :)
    sepandan jea.

    ReplyDelete
  29. @liza♥aufa tu la. diani nampak mcm peramah orgnya.dah la cantik.
    sapa la yg tak berkenan kan

    bertuah la Farid Kamil :)

    ReplyDelete
  30. @M Fizan sweet pulak bila tgk kwen bawah pedang ni :)

    ReplyDelete
  31. @syiela bukan saja sweet. tapi cantik sgt3

    ReplyDelete
  32. @Mimie
    sama cantik sama padan..sesuai la mereka berdua yea :)

    ReplyDelete
  33. @Wanieys a.k.a IbuQalief mmg sepadan mereka berdua ni

    didoakan moga bahagia :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^