Wednesday, December 12, 2012

(gambar) Resepsi Farid Kamil & Diana Danielle di Kedah


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Majlis persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle berkonsep tradisional ini berlangsung di Darulaman Park Lake Park di Jitra, Kedah
majlis nie baru je diadakan tadi. cantik tarikh nye 12.12.12
layan gambar sekitar Resepsi Farid Kamil dan Diana Danielle di Kedah

Pelamin Raja Sehari, Farid Kamil & Diana Danielle

berseri Diana Danielle... orang preggy memang naik seri kan





upacara potong pulut kuning



gambar dari


36 comments:

  1. canteknya diana..mcm princess la..mekap pon biasa2 ja.cantek sguh

    ReplyDelete
  2. cantik cantik cantik. seri ibu mengandung.

    ReplyDelete
  3. orang lawa... pakai apa pun, tetap lawa...

    ReplyDelete
  4. tasik darulaman tu dekat je. tapi tak sampai pun. hehe

    ReplyDelete
  5. @Deq's Qienz memang sangat cantik
    make up pun simple jea :)

    ReplyDelete
  6. @shasha yacob bunga2 di baju farid kamil mmg cantik..auwww...hehe

    ReplyDelete
  7. @Tukang Karut btol sgt la tu

    dah lawa padtu pakai baju lawa lagi bertambah lawa :)

    ReplyDelete
  8. @M Fizan rugi la

    dah dekat tapi tak sampai lg :)

    ReplyDelete
  9. aah memang cantik

    badan dia punn dah nampak berisi kan .. hati happy ..
    nak2 dah berbadan dua ..
    apa lagi nak kan ;)

    ReplyDelete
  10. Sweet Couple :) cantik diana..mmg natural beauty ~

    ReplyDelete
  11. cantiknyer diakan... banyak gak majlis diaorangkan...

    ReplyDelete
  12. @ieda

    memang cantik.
    org baru kawen. mesti happy la :)

    ReplyDelete
  13. @Cik Farhana mmg natural. make up simple pun dah cantik :)

    ReplyDelete
  14. @Cho Zila 3 majlis jea. cuma nampak byk bila di buat pada tarikh yg berbeza.hehe

    ReplyDelete
  15. setiap kali tgk pasangan ni, meremang je bulu roma, respect mereka sgt2!

    ReplyDelete
  16. DD memang cantik..

    Baju songket diorang pun sangat cantik :D

    ReplyDelete
  17. cantik pengantin.. tema baju lak, sama dgn tema i khwin dulu.. hikhik..

    jejak > baca> follow
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. @Myra Jay dd mmg cantik.natural beauty kan :)

    ReplyDelete
  19. @myfirdz la..ter sama lak yea
    kaler dia mmg cantik.sesuai la ngan dd dan fk

    ReplyDelete
  20. cantiknya diana .... mmg seri org mengandung lah tu

    ReplyDelete
  21. diana cantik la...sepadan jer dorang ni kan :-)

    ReplyDelete
  22. mcm dh berisi ckit diana ye yerk..hihihi..smga berkekalan..barakallah...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^