Thursday, December 20, 2012

jalan cari makan di Rasamas, Alamanda


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

entry cerita pasal makan lagi:)  arini tak masak.dah beberapa hari tak masak sebenarnya ni..muehehehe
kali ni kami lunch di Rasamas, Alamanda

seriously, dah lama tak makan kat Rasamas. last makan pun 2 tahun lepas kot
memang lepas tu dah tak jejak kaki lagi dah kat restoran ni.
tetiba hari ni rasa nak singgah makan sini :)
tak tahu nak order apa. so kami makan nasi lemak jea la..huhu

ni menu lunch kami petang tadi.
menu pilihan nik - Nasi Lemak Drummet
menu pilihan hubby- Nasi Lemak Beef Rendang
fresh oren dan mango juice

bagi nik nasi lemak kat sini rasa nasi lemak biasa jea.
tak ada yang istimewa pun. rasa sambal pun biasa jugak :)

makan kali ni, giliran nik lak belanja suami :)


42 comments:

  1. Jalan je ye.. Sekali sekala suami balik mcm2 pgalaman ye.

    ReplyDelete
  2. SEDAKNYE NC LEMAK .. LAME XMKN .. HIHI

    ReplyDelete
  3. hamboiii sodap hingga menjilat kuku kaki hahah

    ReplyDelete
  4. meleleh saya nengok makanan ni kak..errr

    ReplyDelete
  5. rasamas ni lain eh dari ayamas?

    ReplyDelete
  6. jus yang sedap lagi lazat. x pernah makan kat sini

    ReplyDelete
  7. alaa dah la tgh lapar ni. kihkih.

    nnti dah blk kelate akak blnja org pulak tau. hihi ;p

    ReplyDelete
  8. alolo. sweet nye akak ni.. hehe.. lame xmkn nasi lemak..

    ReplyDelete
  9. entahlah...macam tak kena bila makan dekat rasamas sini, foodcourt jugak yang jadik pilihan hati...tapi,menu nampak sedap nik, hehe...

    ReplyDelete
  10. mak aih...sedapnya... awak buat saya terliur malam2 ni...

    ReplyDelete
  11. nik, nadia ada baca komen yang nik tinggalkan dekat blog nadia yang nik sudi membantu panjangkan dekat blog nik. terima kasih sangat2. hanya Allah mampu balas jasa baik nik. terima kasih sudi bersama-sama nadia bantu anak yatim yang memerlukan. :)

    ReplyDelete
  12. untunglh hubby kk nik dblnje..bile nk lnje org jauh plak=p=p

    ReplyDelete
  13. Sesekali menerai tempat baru kan apa salahnya..

    Kalau bg Nik biasa saja takpe lepas ni try tempat lain pulak :D

    ReplyDelete
  14. wah..makan2x..best2x... :) rasamas tak pernah lg...sdap tak?

    ReplyDelete
  15. dah lama tak makan kat rasamas. memang makan 3 tahun gakkot..

    ReplyDelete
  16. @Nastyna katanya dah tukar dari ayamas ker rasamas..hehe

    ReplyDelete
  17. @Orga
    nik la jarang mkn kat food court..hehe

    ReplyDelete
  18. @boni kacak mmg tu la niatnya. nak buat org terliur...hahaha

    ReplyDelete
  19. @nadia

    sama2 nadia
    nik dah buat entry tu. hanya tu jea yg nik mampu bantu :)

    ReplyDelete
  20. @nabila azmi org jauh balik la mesia dulu, nnt sis blanja :)

    ReplyDelete
  21. @Myra Jay btol tu. nak gak merasa tempat baru kan :)

    ReplyDelete
  22. @Kesuma Angsana ooo..selalu yea. nik dah lama tak ke sini :)

    ReplyDelete
  23. Terlioqnya tgk minuman tu....sejuk ja tekak kl bleh minum...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^