Friday, December 21, 2012

Jom hulurkan bantuan


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

salam jumaat semua. 
sempena jumaat yang penuh dengan keberkatan ni.. jom kita sama-sama hulurkan sumbangan
sumbangan ini untuk Rumah Amal Kasih Bestari iaitu rumah anak yatim di Shah Alam Selangor
bantu blogger Nadia untuk menjayakan misi mulia ni


gambaran sekitar rumah anak yatim
tido hanya beralaskan tilam

tiada paksaan, buatlah dengan seikhlas hati
sikit pun tak ape, keikhlasan hati tu in shaa Allah akan dibalas berganda-ganda olehNYA

bantuan boleh dihulurkan ke akaun ini :
Maybank 153010538403 
NIK ASYRAF SYAFIQ NIK AZIZAN

In Shaa Allah dengan bantuan yang kita hulurkan sedikit sebanyak dapat memberikan kegembiraan kepada mereka
untuk maklumat lanjut boleh klik di SINI

Orang beriman tak takut belanja harta mereka bagi meringankan beban golongan memerlukan.
KEKAYAAN tidak membawa erti tanpa ada keberkatan. Dengan adanya keberkatan, harta dan rezeki yang sedikit akan dirasakan seolah-olah banyak serta mencukupi. Sebaliknya, tanpa keberkatan akan dirasakan sempit dan susah meskipun banyak harta.
sumber : SINI
selamat menderma ^__^
untuk Nadia, semoga usaha dan niat suci anda dan rakan-rakan blogger yg lain mendapat keberkatan dari Allah hendakNya


30 comments:

  1. Baru nak suruh kak nik tolong promote kan, tp kak nik dah promote under Nadia...sama2 lah kite mencari sumbangan utk anak2 yatim ni..insyaALLAH...=)

    ReplyDelete
  2. moga usaha murni korang di permudahkan yea.
    akak tolong setakat termampu jea :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah :)

    Semoga Allah memberkati usaha murni kalian..Amien..

    ReplyDelete
  4. In Shaa Allah nik...sama2 lah kita membantu...

    ReplyDelete
  5. Mudah mudahan ini akan mengetuk pintu hati bagai saudara dan umat...

    terima kasih sudah share..

    jangan lupa singgah balik

    http://penyuluhpi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. insyaallah dikk
    kita sama2 bantu yeeeeeee

    ReplyDelete
  7. Kakak sangat terharu dgn usaha ini.

    ReplyDelete
  8. @ieda
    In shaa Allah sis :)
    sama2 bantu kan

    ReplyDelete
  9. semoga dipermudahkan bt mereka...in shaa Allah...

    ReplyDelete
  10. Such a wonderful effort. Moga ramai yg membantu.

    ReplyDelete
  11. niat yg baik Allah akan prmudahkn. Ameen.

    semoga berjaya.

    ReplyDelete
  12. kak nikkk! :)
    terima kasih sangattt sangatttt sebab sudi tolong nadia sama2 cari sumbangan sebnayk mungkin.
    hanya Allah mampu balas semua kebaikan kak nik and semuaa. terharruuuuuu T__T

    ReplyDelete
  13. @nadia

    sama2. thanks jemput akak suh sama2 sebarkan benda2 yg baik ni.selagi akan boleh tolong , akak akan tolong :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^