Sunday, December 30, 2012

JoM SaRaPaN PaGi


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

hai hai hai...selamat pagi semuaaaa
korang dah sarapan ker?  kalau belum jom bersarapan dengan saya dan family..hehe

sarapan pagi kami sekeluarga untuk hari ni
Bihun goreng + keropok + teh o panas
jemput makan naaaaaa

pencuci mulut, Sira Labu kegemaran saya
dah lama betul nik teringin nak makan sira labu. akhirnya dapat jugak makan :)
bakal mak mertua adik bagi labu ni. macam tahu2 jea kami sekeluarga memang suka labu..ehehe
kalau kat kelantan...sira labu disediakan sebagai pencuci mulut di majlis kenduri orang-orang kelantan

kepada korang yang belum sarapan pagi tu, silalah pi sarapan dulu yer :)

36 comments:

  1. tetiba rasa nak makan keropok,,huhu

    ReplyDelete
  2. AKAK .. SARAPAN PAGI KITE SAME LA .. BIHUN N KOPOK N AIR TEA O .. HEHEHE

    ReplyDelete
  3. Sama la kite...sarapan bihun...pg2 da berkungfu kat dpur...ngeee

    ReplyDelete
  4. Sarapan.. Cum lunch sekali. Cuti2 ni jawabnya penyakit M kita dtg melanda :)

    ReplyDelete
  5. wah...sedap tu labu.. tapi kat umah nie.. kzu sorang jer lah yg suka kan labu tuuu

    ReplyDelete
  6. serawa labuuu ehmmm rinduu kampunggg . heheh

    ReplyDelete
  7. pergh.. sarapan siap ada pencuci mulut.. hehe

    ReplyDelete
  8. Meriah sarapan Nik, sira labu tu Nik masak macam mana? Selalu saya buat tak pejal la. kena banyak2 gula ek?

    ReplyDelete
  9. simple..tapi masuk perut compom kenyang..hihii

    ReplyDelete
  10. nk sikit sira labu tu.. heee.. dya xpernah mkn sira labu

    ReplyDelete
  11. wah, bihun, sedapnye!!! Sira labu tu manis ye sys.. nampak mcm sedap, tp cyda tak suka mkn labu... hehehe :D

    ReplyDelete
  12. sarapan pagi ni boleh kenyang sampai petang.

    ReplyDelete
  13. wooppp my peberet tu keropok ikang, kalau boleh aku sorang saja makan dalam mangkuk besor. gelojoh tak ? hahah

    ReplyDelete
  14. wahh..nmpk sedap! sy paling suka makan nasi or mee cmpur sekali dgn keropok. peehhh terangkat..

    ReplyDelete
  15. wah sira labu ni nampak mcm sedap..tak pernah lg rasa hu hu

    ReplyDelete
  16. @Kuazue Mohd tak best la nak masak kalau sorang jea makan kan :)

    ReplyDelete
  17. @Nastynama nik letak gula melaka jea. tak letak gula pun..huhu

    ReplyDelete
  18. @Cik Syida mmg manis. tapi tak ada la manis sgt pun :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org