Friday, December 14, 2012

Kami Support Harimau Malaya


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Keputusan penuh perlawanan separuh akhir Piala AFF 2012.

Thailand 2 - 0 Malaysia
(Thailand layak ke final dengan aggregat 3-1)

bagi nik, kita kalah bukan sebab referee seratus peratus sebenarnye tapi kita kerap hilang bola.attack tak jadi langsung
team yg rendah ranking seperti Bangladesh dan Hongkong boleh seri walaupun bermain 10 orang masa lawan Malaysia
ramai lagi players Malaysia yang berbakat. so harap Malaysia buat pilihan yang tepat

walau apapun saya tetap sokong Harimau Malaya !
Selamanya! Selamanya Harimau Malaya

psttt!!
nasib baik Apex tak main kan. kalau tak mesti di salahkan jugak nanti
hal kawen jugak di salahkan .kikiki

have a great day ahead everyone!

28 comments:

  1. serius sokong!bnyk lg kelemahan kita kn.apa pn harap pasni terus cemerlang!selamanya harimau malaya

    ReplyDelete
  2. ref menyebabkan 70% kekalahan. kad merah fadhli shas? nonsense. malaysia ramai player lagi bagus, itu betul. apex? farizal deserved his place. man of the match.

    ReplyDelete
  3. betol2.. stratergy dan gameplay kita kurg...

    ReplyDelete
  4. yela xboeh salah kan 100% tapi. saya benci dgn reff tuh, termasuk thailand yang mengadu macam budak kecik saja

    ReplyDelete
  5. Harimau Malaya tetap dihati...Farizal la plak naik lepas ni

    ReplyDelete
  6. takpe cuba lagi lain kali...takde rezeki nk menang mlm td

    ReplyDelete
  7. apa pun, tetap sokong harimau malaya...:)

    ReplyDelete
  8. apa pon syabas bt harimau malaya..
    #pelik gak tetibe apek punye gmbr kuar..hihihi

    ReplyDelete
  9. yep setuju dengan awak. Tapi referee pun sedikit sebanyak affect pemain Harimau. Rasa nak belasah je. hahahah! :D

    ReplyDelete
  10. Takpe, tetap sokong harimau malaya

    ReplyDelete
  11. @are_lin@yu yea.kita tak boleh nak salhakn org lain jugak.mcm mana nak berubah kalau permainan bola sepak kita pun tak bagus.

    ReplyDelete
  12. @M Fizan sis tak kata pun farizal tak bagus. bagus la rajagopal turunkan dia.kalau turunkan apex nnt, akan ramai yg salahkan apex bila bolos.

    mmg la kad merah tu salah pengadil. tapi kita ni beria2 nak salahkan pengadil tapi kena ak tgk corak permainan kita sendiri.byk yg kena baiki.

    ramai lagi pemain yg layak tapi tak di pilih.

    ReplyDelete
  13. @Adriana yea la. farizal lak naik ni..hehe
    bagus la. rezeki masing2

    ReplyDelete
  14. @ayut

    saje jea letak gambar apex. cari gambar farizal tak jumpa..hahaha

    ReplyDelete
  15. @Syahira Adisa sabar2. abis la reff tu kalau datang mesia..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^