Wednesday, December 19, 2012

kasih sayang MaMa


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

print screen sms ni dari hp hubby, tapi dah mintak izin hubby  ^__^
harap MaMa mertua tak tahu yang saya ada blog.
 kalau tak , kantoi la kalau MaMa baca ni..huhuhu

alolo..sian kat MaMa mertua saya
nik tak kecik hati pun tapi rasa bersalah lak nik ikut aritu
tapi tak ikut, nik nak pi mana lak kan..hehe

tak apa MaMa, nanti kita try arrange MaMa dan hubby berdua jea k. 
nik janji tak ikut ..kalau ikut pun nik jalan depan..muehehe
so MaMa tak malu la nak peluk dan cium anak MaMa yang bucuk iteww..ehh....tet!
kihkihkih

psttt!!!
sms mama tak ada titik noktah atau koma pun..ekeke

56 comments:

  1. hihihi pssttt...cute nota kaki nyer...

    ReplyDelete
  2. ialah kali pertama bersua mesti macam nak diperkatakan:-) Mil malu pelok depan nik sebab ank bujang dia dah besar. .hehe

    ReplyDelete
  3. alolo sweetnya MIL awak... Mungkin kita pun mcm tu dgn anak kita bila dah jadi mak lak kannn...

    ReplyDelete
  4. So sweet la ada mama macam ni. 29tahun terpisah haih la.

    ReplyDelete
  5. Sweetnye anak beranak mesra cmtuh..akak xyah la rasa b'salah..lumrah hidup pas kawen mmg cmtu kn..hee..semoga berbhagia selamanya amin :)

    ReplyDelete
  6. owlololoo, sweettt nya anak beranank hiihi

    ReplyDelete
  7. tak der nokhtah sebab makna dia dalam,,i.e kasih sayang kat anak2 dia pun takde nokhtah dan koma

    ReplyDelete
  8. kasih syg seorang ibu...syahdunya

    ReplyDelete
  9. akak print screen tu cmne erk??

    sweet la mama hubby kak nik.. =)..cinta ibu anak..=)

    ReplyDelete
  10. hihihi..rindu mak kat anak kan....insha Allah nnt jmpe lg.. :)

    ReplyDelete
  11. alala sweetnyer...29tahun terpisah, sehari mmg tak puas nak lepas rindu kan kak..

    ReplyDelete
  12. beshnye...takpe pasni nik bg la peluang tuk diaorang bersama mungkin rindu kat anak tu tak hilang lagi...

    ReplyDelete
  13. ekeke. mama mertua kak suruh baca satu nafas. sweet gitu text mama :D

    ReplyDelete
  14. hehehe..anak kesayangan rupanya hubby dia.hehehe

    ReplyDelete
  15. mana printscreen nya takde pon? tapi nape kak, dia cakap dia segan nak peluk sebab ada akak ekk? eh..boleh gitu ehh? tp xper la akak jgn kecik hati tau...mungkin dia nak lebih privacy setelah sekian lama x jumpa. btw, jaa tumpang gembira!

    ReplyDelete
  16. @ayu Ismail tu la. anak bujang dah besar sgt dah..hahaha

    ReplyDelete
  17. @Yan Ty dah 29 thn terpisah. mmg sweet jea tgk mereka berdua :)

    ReplyDelete
  18. wah..x sangka ya..ibu dgn ank2 dia mmg syg smpai ke tua..

    ReplyDelete
  19. @Cik Farhana yea la. lumrah kwen mesti la isrei dgn hubby kan. tapi akan cuba arrange biar mereka dapat berdua lak nnt.

    ReplyDelete
  20. @nabila azmi akak print screen kat hp dik. hubby akak guna hp s2.

    kalau print screen kat laptop sis tekan fn+prtSc

    ReplyDelete
  21. @ayut

    in shaa Allah..jumpa lagi nanti tu :)

    ReplyDelete
  22. @Nory Zoulkefle btol la. 2 hari jumpa mmg tak kan puas :)

    ReplyDelete
  23. @Haryati Faizal yea. hope nnt dapat jumpa lagi and diorg blh spend masa berdua lak

    ReplyDelete
  24. @M Fizan semput gak nak baca satu nafas tu..ekekeke

    ReplyDelete
  25. @jaakechik sms tu sis princreen la tu..hehe

    tak kecik hati langsung. hope mereka dapat jumpa berdua lak nnt.hehe

    ReplyDelete
  26. @timm_bill yea. mcm tu la. syg sampai ke tua..hehe

    ReplyDelete
  27. wahhhhhhhh, sweetnyaaaaaaaa mama apisss. still manja dengan anak laki dia lagi ye. hihi

    ReplyDelete
  28. Aalahai sweetnya u'r MIL..

    Rindu pada anak terunanya :)
    ehhh anak lelakinya :D

    ReplyDelete
  29. kih3x mesti dia nak peluk cium anak yg dah lama dia x jumpaaa

    ReplyDelete
  30. @N.Aima K tu la. tak pernah jumpa so bila dah jumpa of course nak peluk cium yea dak..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^