Thursday, December 13, 2012

last minute plan


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

ni last minute punye planning. esok, teman nak ke Perak. muehehe
main terjah jer ni. trip pendek ker Perak. pegi jumaat, balik sabtu.

sebenarnya nak jumpa someone special kat sana
sambil tu boleh jugak la jalan - jalan kat sana

trip pendek kali ni bukan dalam budget kami, so tak boleh nak berbelanja sangat
tunggu ke Langkawi nanti baru kita shopping yea (ayat pujuk hati)..hehe

ater..suami teman belum dapat elaun kapal lagi. so tak boleh nak shooping le
kita ke taman tasek tepeng jea la kan. pi lepak - lepak kat tasek
free jea..hehehe

38 comments:

  1. kuala kangsar & teluk intan perak kg liza. banyak benda best gak kat sana. :)

    ReplyDelete
  2. owh, g tepeng ke.. klu tepeng, nik blh singgah mkn mee udang kat kuala sepetang :D

    ReplyDelete
  3. selamat bercanda di tasik taiping yer..

    ReplyDelete
  4. last min la sllu jadi pon kan..kdg2 rancang pnya lama last2 xjadik..hihii

    ReplyDelete
  5. Selalunya last minit tu yang menjadi kan ;)

    ReplyDelete
  6. ajernyer yer... kalau tak dalam bajet kenalah berbajet2 belanjanyer.. selamat berjalan2...

    ReplyDelete
  7. ouchhh honeymoon erkk... Happy honeymoon dear.

    ReplyDelete
  8. bestnya..... cuti dan rehatkan minda

    ReplyDelete
  9. last minit punya plan tu la yg menjadi hehe...selamat bergembira di tasik taiping hikss

    ReplyDelete
  10. berjalan2x pon ok dh..tak yah shopping...jejalan pon dh kuar duit..nnt shoppping lg pening..hihi

    ReplyDelete
  11. waaa..nak lik umah..umah nabila dkt tpg kot.hehehe..=)

    syokla jenjalan=)

    ReplyDelete
  12. @liza♥aufamasa singkat jea. so pi yg mana sempat jea la :)

    ReplyDelete
  13. @Cik Syida ok.thanks

    nanti nik singgah. menarik gak tu. :)

    ReplyDelete
  14. @Deq's Qienz selalu mcm tu la. last minutes plan selalu nya yg jadi dulu :)

    ReplyDelete
  15. @Cho Zila yea..kena bajet dalam berbelanja :)

    ReplyDelete
  16. @-Sara- mesti la best. dah la dgr kata tasek tu cantik :)

    ReplyDelete
  17. @Siti Saleha tak honeymoon pun. ni ljn2 jea..hehe

    ReplyDelete
  18. @ayut

    btol tu.kalau shopping,balik nnt lak pening kan :)

    ReplyDelete
  19. ater nyer... ke peghok ler kome berdue yer. enjoy it dear, selalu last minute plan yg best and more fun.

    ReplyDelete
  20. kak nik ros, kalau dah pergi langkawi tuh, jangan lupa ole ole untuk saya tau. haha *ayat nak kena bagi kaki*

    ReplyDelete
  21. @shasha yacob ole2 mmg tak lupa beli. tapi tak tahu la dapat bagi kat shasha ker tak.hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^