Monday, December 3, 2012

Majlis Resepsi ratu rock negara, Ella dan Azhar


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

pada 1.12.12, selain Majlis Persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle, 
berlangsung jugak majlis persandingan ratu rock negara, Ella dan suaminya, Azhar
jom layan gambar esklusif dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography sekitar resepsi perkahwinan , Ella dan Azhar  ^__^

1st time tengok Ella sanggul rambut :)








Ella  looks gorgeous . rambut style Audry Hepburn. makeup dia nampak natural
photographer kata masa nikah dulu tak sempat nak set rambut sebab rumah Ella blackout :)
( entry nikah klik SINI )

dress by Rizman Ruzaini Creations





















cantik sangat pelamin ni ^__^







semoga berkekalan hingga akhir hayat,
makin cantik ratu rock kita nihhh

gambar awesome dari sini

38 comments:

  1. @Phat
    gambar dan pengantin dua2 awesome :)

    ReplyDelete
  2. sweet dorang nih ,folo u ,im newbie

    ReplyDelete
  3. rumah siap black out lagi..hahaha.. semgoa pasangan ini akan terus berbahagia hinggalah ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  4. mcm pelik ella bersanggul kan.

    ReplyDelete
  5. Suami ella ngan ella nmpk sebaya jer..padahal jauh tuanya kan..awet muda ella tu..

    ReplyDelete
  6. wah ella, nampak macam awet muda gitu, haha

    ReplyDelete
  7. @boni kacak tu la.sian kan

    tapi nasib baik masa sanding tak blackout..huhu

    ReplyDelete
  8. @Noraim nak bagi kelainan.sebab tu nampak lain jea

    selalu sanggul tak ade la tinggu sgt. ni sanggul style Audry Hepburn

    ReplyDelete
  9. @Jiha

    mmg la.kalau tgk mmg nampak sebaya
    walaupun beza umo jauh gak..hehe

    ReplyDelete
  10. @Shasha Yacob kan..kalah akak yg baru nak ke 30 an ni..hehe

    ella nampak lagi muda..hehe

    ReplyDelete
  11. cantik-cantik gambar majlis resepsi ella dan suami dia tu :)

    ReplyDelete
  12. suuuuuka!!! Ella ni mmg tak nampak berumur langsung, jeles. nampak sangat cool la this couple. congrats again Ella and hubby.

    ReplyDelete
  13. speechless....
    kagum tgk pic kawen dorg

    ReplyDelete
  14. @Ayie Abas gambar dari jurugambar pro. mmg cantik2.

    ReplyDelete
  15. @Nastyna yup.nik tgk mereka mmg cool. dah la tak nampak mcm berusia kan :)

    ReplyDelete
  16. @Mimie
    cantik kan. best kalau dapat buat wedding mcm ni..hehe

    ReplyDelete
  17. cantiknya ella bila buat rambut sanggul mcm tu... masa dia menikah dulu mmg serabut tgk rambut dia

    ReplyDelete
  18. cantik ella.. nampak muda sangat

    ReplyDelete
  19. meriah ye...seronok dh kawen... :D

    ReplyDelete
  20. @munna
    cantikkan. tgk ella lain la dari sebelumnya.selalu lepas jea rambut dia yg panjang tu :)

    ReplyDelete
  21. @Wanieys a.k.a IbuQalief tu la. dah 40 an tapi still nampak mcm umo 30an jea.

    mmg bikin jeles ni..hehe

    ReplyDelete
  22. @syiela tol la. mmg cantik. nampak muda kan :)

    ReplyDelete
  23. @ayut
    meriah..of course la seronok bila dah kwen ni..hehe

    ReplyDelete
  24. nampak lawa ella dgn make up mcm tu...comeyy jer.

    ReplyDelete
  25. nakkkkk pelaminnnnnnnnnn camtuuuuu ;c

    ReplyDelete
  26. @jaakechik make up dia cantikkan. ella memang nampak comey sgt :)

    ReplyDelete
  27. @Jna marcello sis pun nak jugak..cantik sgt

    dah la luas jea pelaminnya :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^