Wednesday, December 5, 2012

makan apa arini?


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Bismillahirrahmanirrahim
siap baca bismillah lagi, sebab entry kali ni entry makan-makan  
nik ni, kalau rajin nik akan masak, kalau datang malas..faham -faham la yea.
makan jea la apa yang ada. janji ada benda nak di makan.kalau tak makan nanti lapar..huhu

sarapan pagi. simple sangat sangat. bakar roti, sapu dengan mentega dan sedikit taburan gula
dan beberapa biji anggur . anggur memang feveret nik. setiap hari harus makan buah
buah - buahan nak kena ade kat rumah ni, tak kisah la buah apa sekalipun
malas giler nak masak arini, so pesan makanan kat adik jea
dia belikan satay :)... besar size sataynya
makan 3 cucuk satay pun dah kenyang

ok. tu jea makanan untuk hari ni
Alhamdulillah, semua ni rezeki dari Allah S.W.T
k bye

30 comments:

  1. makan cara sihat yayyy. satay pun sihat gak ;)i baru buat 2 hari lepas whoop whooop.

    ReplyDelete
  2. SATEYYYYYYY .. SEDAPNYE KAKNIK .. DA TERLIUR .. HAISH

    ReplyDelete
  3. mana best 3 cucuk. best lagi 10 lebih cucuk hihi

    ReplyDelete
  4. @Nastyna
    makan untuk alas perut jea. hehe

    kira ok la ni kan

    ReplyDelete
  5. @dEdEQ dE wIshEs

    satay ni memang sedap. dah la size dia besar jea

    makan 3 cucuk satay pun dah kenyang sgt ni :)

    ReplyDelete
  6. @Shasha Yacob wah..wah...tu banyak sgt tu.
    perut akak saiz kecik jea..hehe

    ReplyDelete
  7. sarapan tu mcm dah sihat dah.. heheheh

    ReplyDelete
  8. awak ni kan..kejam betul..buat saya kelaparan pepagi buta ni..hahaha

    ReplyDelete
  9. haha, sekali sekali makan 10 cucuk.

    ReplyDelete
  10. singgah pagi, done klik tabung you. hihi

    ReplyDelete
  11. @pha is sarapan org malas namanya tu..huhu

    ReplyDelete
  12. @boni kacak so baik pi sarapan yea.sarapan tu baik tuk kesihatan :)

    ReplyDelete
  13. @Shasha Yacob dasyat tu sekali makan 10 cucuk.akak tak mampu :)

    ReplyDelete
  14. @Shasha Yacob thanks..akak pun dah singah snaa nak klik :)

    ReplyDelete
  15. @syiela dah terliur kena pi beli la tu :)

    ReplyDelete
  16. satay skrg kureng dh...dh byk kali mkn kot..huhuhu

    ReplyDelete
  17. hrmm..satay :D aku kelapran pula Bw blog u petang2 ni. hihi

    ReplyDelete
  18. @Mimie

    tak sihat mana jugak la..ni makanan untuk alas perut jea..hehe

    ReplyDelete
  19. @ayut

    sis makan satay sekali sekali jea. lama tak makan sebab tu berselera jea makan :)

    ReplyDelete
  20. @steffany daph ala ciannya.. pi la makan yea

    nanti lapar lak :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^