Wednesday, December 12, 2012

makan di Restoran Rahimah's Kitchen @ Bandar Bukit Puchong


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

dah macam blog makanan plak skang ni. asyik duk citer pasal makanan jea ni
kali ni nak buat entry jalan-jalan cari makan :)

sebenarnya, nik request nak makan nasi dagang kat hubby. ngeeee
so dia bawak ker Restoran Rahimah's Kitchen kat Bandar Bukit Puchong
restoran ni memang sediakan makanan pantai timur, khususnya dari Terengganu
akhirnya dapat juga merasa Nasi Dagang
lama gila tak makan ni
nik order Nasi Dagang + ikan tongkol + acar timun
menu hubby :)
Alhamdulilah..kenyang ^__^

masakan kat restoran ni biasa-biasa jer bagi nik .
nasi dagang yang nik makan tak sesedap nasi dagang yang pernah nik makan tapi boleh la makan. berjaya la abiskan makanan tu :)
layanan memuaskan, harga makanan yang berpatutan

to hubby
terima kasih bawak saya makan makanan yang saya teringin nak makan tapi saya tak pandai nak masak..haha
Restoran Rahimah's Kitchen @ Bandar Bukit Puchong
No 75 (Corner Lot),
Jalan BP 6/3, Bandar Bukit Puchong,
47120 Puchong,
Selangor.
Malaysia
phone : +603 8060 1119
website : http://rahimahkitchen.com/
suami suka tengok isteri dia berbaju kurung
so isteri gagahkan diri gosok baju kurung tadi
nasib baik puji comel , kalau tak siap dia
siapa lagi nak puji kalau tak suami sendiri kan..kihkihkih
psttt !!!
thanks sudi baca blog saya ^_^

44 comments:

  1. hihi.. same la.. org pn skrg ni asyk la bz ngan aktvt mkn2.. cume n3 jer x berhapdet.. :)

    ReplyDelete
  2. macam best jer, nak kena terjah nih...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, asalkan perut kenyang okla ;D

    ReplyDelete
  4. hehehehe, tak pe, suka tgk nik update pasal makanan.. :D

    ReplyDelete
  5. nmpk best la..tp dq xsmpay la kot kalo d sana nun..hihii

    ReplyDelete

  6. As Salam Nik,

    oittt...Dekat area opis kak Su dh ni...moh detin lenkali laling...haha...

    ReplyDelete
  7. wah jalan jalan cari makan betui ni~

    ReplyDelete
  8. ermm sedapnyaa
    nasi dagang kann

    hurmmm tempat pun cantik ! ;)

    ReplyDelete
  9. stakat ni klu mkn nsi dgang kat tmpt asal jgk yg best..hihi

    ReplyDelete
  10. nyum nyum sedapnya.. nasib baru lepas makan

    ReplyDelete
  11. wah... memang nampak sedap la..saya pun dah lama sangat tak makan nasi dagang ni..

    ReplyDelete
  12. COMELNYE AKAK .. NASI DGANG MEMG BESH .. HEHE

    ReplyDelete
  13. alaa tetibe teringin nasik dagang gak dah tgk kat belog awak ni..hehe

    ReplyDelete
  14. tetiba lapar pula. hehehe. sodapppnya.

    ReplyDelete
  15. huntung la bleh makan2 je nih kekeke

    ReplyDelete
  16. nasi dagang sedap, nak buat leceh baik makan kat kedai jer, tak pun tunggu balik kampung kan.

    ReplyDelete
  17. hamboii, xhabis habis dengan makanan dia. hihih. sodap nih.

    ReplyDelete
  18. Owh aritu sy buat takde telur rebus..hihihi

    ReplyDelete
  19. @aizu's life

    tu la. bz makan jea

    so update pun pasal mkn jea la :)

    ReplyDelete
  20. @Nory Zoulkefle

    nasi dagang mmg sedap

    tapi tak boleh makan byk.cepat muak :)

    ReplyDelete
  21. @Orga

    sila terjah.byk lagi makanan kat sana :)

    ReplyDelete
  22. @Myra JayAlhamdulillah..memang kenyang sgt la :)

    ReplyDelete
  23. @Cik Syida akan sentiasa update sal makanan la nnt ni kalau ade yg suka :)

    ReplyDelete
  24. @ayut

    btol tu.kat tempat asl gak best kan
    maybe sebab dah biasa makan yang tu so yg lain tak rasa sedap :)

    ReplyDelete
  25. @syiela sama la kita yea.makan menu yg sama :)

    ReplyDelete
  26. @boni kacak nik lagi lama tak makan.
    tu yg teringin nak mkn ni

    tak sangka lak ade jual dekat2 umah.

    ReplyDelete
  27. @dEdEQ dE wIshEs nasi dagang mmg best.lagi2 kalau dari terengganu :)

    ReplyDelete
  28. @-Sara- ni kes tgk blog lain gak nak. sebab tu la teringin gak nak mkn

    nasib baik jumpa :)

    ReplyDelete
  29. @Cik Ain skit2 jea untungnya

    yang penting kenyang. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  30. @Nastyna mmg leceh nak buat nasi dagang. penah tgk akak ipar buat.

    baik beli jea la. nak makan sorang jea pun :)

    ReplyDelete
  31. @shasha yacob selagi boeh makan, mmg takkan abis la citer hal mknan :)

    ReplyDelete
  32. @Jiha

    nnt buat lagi boleh mkn ngan telur rebus :)

    ReplyDelete
  33. @MarnieyZ dah lapar tu kena pi mkn tau..hehehe

    ReplyDelete
  34. memang sweet pun....berbaju kurung...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^