Sunday, December 23, 2012

makan KFC


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tetiba rasa macam dah lama tak makan KFC
jadi petang tadi kami menghabiskan duit di KFC..hohoho 
makan jugak  fast food walaupun memang dah tahu tak baik untuk kesihatan..haha
tak pe.makan sekali sekala jea kan * alasan :)
makanan pilihan nik
cheesy wedges..yummyyyy
zinger burger makan panas - panas
seriously so good !!! ^___^

pilihan hubby
Nasi Ayam Percik
nik dan hubby makan di KFC Taman Tasik Prima
KFC baru ni gabung dengan Pizza Hut. luas gak la tempatnya.

Alhamdulillah..kenyang dah perut ni lepas melantak 1 set Zinger Burger..hehe

gambar terbaru tuan blog..ehehe
baju lama masih muat lagi di pakai :)

30 comments:

  1. Mmmmm kfc...br makan 2 hr lepas...kalo anak mummy tgk ni mesti ajak lg....

    ReplyDelete
  2. Mmmmm kfc...br makan 2 hr lepas...kalo anak mummy tgk ni mesti ajak lg....

    ReplyDelete
  3. Slim sgt tuan blog nehs...mcm anak dara je...hehe

    ReplyDelete
  4. Dah lama akak tak makan KFC...Slimnya Nik...

    ReplyDelete
  5. kfc!! ^^ tp sbb aritu stop jap..hihihi

    ReplyDelete
  6. @Cik Syida suami sis yg makan. dia kata boleh la..hehe :)

    ReplyDelete
  7. @Che Rosliza Che Mat nik pun dah lama tak makan . tu teringin nak mkn tu

    ReplyDelete
  8. maknanya tuan blog tu masih slim....he..he... macam tak leh gemuk je...untungkan badan tak mo gemuk ni!

    ReplyDelete
  9. sodapynyooo. kecik molek tuan punya blogg erk hihi

    ReplyDelete
  10. tuan blog kene interprem baru blog ceria haha

    ReplyDelete
  11. @Mimie nik kdg2 jea mkn. tak suka sgt..hehe

    ReplyDelete
  12. @shasha yacob kecik tapi tak ade la molek sgt...haha

    ReplyDelete
  13. @liza♥aufa saje2 tuan blog nak interprem. lama dah tak letak pic sendiri..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^