Wednesday, December 26, 2012

makan tomyam di Restoran d'Muara 69


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

antara tempat makan yang terbaik kat Putra Perdana, Puchong. 
tempat favorite nik, hubby dan family 
dah jadi pelanggan setia sejak menetap kat sini :)
makanan not bad. tomyam kat sini sedap
harga berpatutan, ade Wifi free
service cepat walaupun ramai orang

teh o ais.nasi putih.telur dadar.tomyam ayam
sedap!

kalau yang duk dekat puchong , cyberjaya or putrajaya boleh la singgah sini yea  ^__^

Restoran D'Muara 69 Putra Perdana, Puchong
Jalan Putra Perdana 5C/2, 
47100, Puchong , Selangor


36 comments:

  1. Tomyam ? Ma fav food evaaaaa . hoho ~ Lapar balik laa pulak . .

    ReplyDelete
  2. Boleh try ni.. BSP ke sana pun rasanya tak jauh sgt..

    ReplyDelete
  3. dekat ja ni...boleh try makan sini pulak

    ReplyDelete
  4. mcm pernah dgr nama kedai, nti klu cyda g punchong, insyaallah blh cuba :D

    ReplyDelete
  5. kadang2, servise cepat tu sangat penting, terutamanya time lapar.. masa tu, sedap x sedap belakang kira dah. hehehe

    ReplyDelete
  6. mujur baru pas makan tom yam, kalau tak...

    ReplyDelete
  7. salam nik ros
    Promosi ni.leh pegi nampaknya.

    ReplyDelete
  8. @pha is btol tu. suka tempat mkn ni sebab service cepat la.so sebab tu dah jadi pelanggan setia

    ReplyDelete
  9. sedap nampak tomyam tu..fav food kita.. :)

    ReplyDelete
  10. Makan tomyam telur dadar + sambal belacan wajib ada, ntah rasa tak lengkap kalau salah satu tak ada ;D

    ReplyDelete
  11. akakpun kalau dah suka tu datang berkali2.. kalau dah tak sukatu sekalitujerler...

    ReplyDelete
  12. kalu saya,kalu kedai tu wat tom yam sedap.maka sedaplah keseluruhan kedai tu nye makanan..keke..

    boleh gitu?? =p

    ReplyDelete
  13. kak nik, try alissara thai cuisine pulak..kt puchong gak..best best !

    ReplyDelete
  14. @Cho Zila sama la. kalau dah suka dtg makan sini selalu

    ReplyDelete
  15. @Zahira ok. nnt boleh try.thanks dear :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^