Saturday, December 8, 2012

Minggu 4 | Maharaja Lawak Mega 2012


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

jom layan video Maharaja Lawak Mega 2012 minggu ke 4 di You Tube
aktiviti wajib saya setiap hari jumaat, malam sabtu
dulu masa Maharaja Lawak Mega first pun sama macam ni la :)
kita tak langgan Astro Warna sebab tu tak dapat tengok live
tema persembahan pada minggu ke-4 adalah "Mengayat"

jom layan video

1. Jambu
hope Jambu cari la watak or gaya lain. dan biasa lihat Yus bawak watak budak :)


2. Boboi



3. Jozan
Johan jadi guru bahasa Tamil jaga peperiksaan manakala Zizan jadi student yang suka meniru




Peserta tersingkir: Da Di Du, Pi Mai dan Balas

credit video oleh
  NazwaTv2u
wwwGuatvdotcom



14 comments:

  1. Homaigad. saya gila gila minat tgk zizan pakai baju sekolah. macam pakwe saya. haha

    ReplyDelete
  2. @shasha yacob

    minat zizan yea. kalau mcm tu sis nak minat Johan la. lawak tol tiru org india cakap melayu..hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum nick..kak long tak tengok maharaja lawak ni..nasib baik buleh tengok kat blog nick..

    ReplyDelete
  4. hahaha. nampak sangat dia minat tiga team ni..ehehehe

    ReplyDelete
  5. @Totie@Tomy nik pun tak dapat tengok sebab tak langgan astro warna.

    kalau kak long nak tengok lagi video boleh jea ker you tube. kat sana ade ramai yg upload

    ReplyDelete
  6. @boni kacak tau tak pe. 3 team ni jea yang nik minat. yang lain kureng skit.

    kalau sepah masuk.nik minta sepah jea..huhu

    ReplyDelete
  7. @dEdEQ dE wIshEs peminat jozan datang dah... hehe

    ramai minat jozan ni.kalau tak menang jugak tak tahu la..hehe

    ReplyDelete
  8. haha, johan pun lawak. tapi hati dah di rompak oleh zizan , hihi

    ReplyDelete
  9. @shasha yacob bahaya zizan ni. dah rompak hati anak gadis org lain..hehe

    ReplyDelete
  10. jozan mcm kureng jer mlm tu..zizan nampak mcm penat johan jer yg ok...jambu best

    ReplyDelete
  11. @Wanieys a.k.a IbuQalieflawak diorg mmg mcm kureng jea minggu ni.hope minggu depan buat lagi better

    ReplyDelete
  12. tak tahan time jambu n jozan wat lawak

    ReplyDelete
  13. @Mimie

    diorang selalu lawak la :)
    sebab tu nik tgk diorg jea kat you tube...hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^