Saturday, December 22, 2012

Minggu 6 | Maharaja Lawak Mega 2012


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 yeay... jom layan Maharaja Lawak Mega 2012 minggu ke 6.
bertemakan Rancangan TV 

1. Boboi


2. SayWho


3. R2


4. Shiro


5. Sabon


6. Jambu


7.Bandung Jokers


8. Jozan


3 peserta dengan markah terendah minggu ini.. SABON, Bandung Jokers dan R2
Bandung Jokers tersingkir

sumber :
wwwguatvdotcom2012


18 comments:

  1. jozan macam makin kureng pulak lah sekarang.. hurm.. ni yang risau ni..

    ReplyDelete
  2. hoho, xda tgk tadi, sebab ada orang mandi badak :)

    ReplyDelete
  3. smalam x sempat tengok.. nasib baik bleh tengok kat sini.. heheh

    ReplyDelete
  4. Jambuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
    hehehe boleh pecah perut gini :D

    Terbaru: Peserta Segmen Tingkatkan Follower,!

    ReplyDelete
  5. @boni kacak tu la. mcm tak lawak sgt dah kan..huhu

    ReplyDelete
  6. Nak layan online streamyx semput.. huhuu nanti balik kampung hubby konpem boleh layan sebab line laju giler :D

    ReplyDelete
  7. @Myra Jay yea la. nak layan video kena internet laju kan :)

    ReplyDelete
  8. jambu, jozan dan shiro jerk sempat tgk...

    ReplyDelete
  9. @liza♥aufa nik pun tgk mana yg sempat jea..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^