Thursday, December 13, 2012

misi Malaysia di Thailand



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


Kepada yang tak pasti lagi apa misi kita di Thailand

MISI UTAMA: Layak ke FINAL AFF CUP 2012

KEDUDUKAN TERKINI: 1-1

Kalau Malaysia dapat jaringkan 1 gol di sana, terhapuslah kelebihan gol Thailand.

Kalau seri 0-0, bermakna kita kalah dan tak layak ke final.

Kalau 1-1 maksudnya kena melalui penentuan penalty shootout.

Kalau 2-2 (dan ke atas) Malaysia dikira menang dan layak ke final.

Sebab jika 2-2, kita dah ada 2 away gol, sedangkan Thailand hanya ada 1 gol ketika di Malaysia.

satu misi yang sangat tough dan mencabar buat Harimau Malaya di tempat orang
menarik untuk disaksikan oleh jutaan rakyat Malaysia

sumber : HarimauMalaya

semangat HARIMAU MALAYA
jika menang kami bersyukur..tetap bersama walaupun tersungkur
semoga mereka mencapai kemenangan malam ini
 Selamanya Harimau Malaya

16 comments:

  1. tak berani nak cakap lebih-lebig, semoga malaysia menang je.. dup dap dup dap je :)

    ReplyDelete
  2. moga malaysia buat yg terbaik utk mara ke final

    ReplyDelete
  3. hope ada rezeki malaysia malam ni..amin.. :)

    ReplyDelete
  4. @Cik Syidatak pe. kita tunggu la gamesnya nnt. mmg berdebar pun ni :)

    ReplyDelete
  5. tapi sudah punah harapan, sebab pengadil durjana goila tuh. ehh geram nya

    ReplyDelete
  6. sedih je tengok permainan tadi. heheh

    ReplyDelete
  7. @shasha yacob tak pe. yang penting dah usaha kan. nanti kita rampas balik piala tu.hehe

    ReplyDelete
  8. @pha is mmg sedih . dah la permainan tak ok. pemain lak kena buang padang. lagi tambah tak ok :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^