Monday, December 3, 2012

ole - ole dari Pangkor


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

my adik, baru balik dari Pangkor. jeles ok.dah la baru jea balik bercuti dari Jakarta dan Bandung. sambung lak cuti ke Pangkor. saya jugak yang tak pegi mana-mana lagi ni.

tak sah la kalau adik saya tak bawak balik something kan.
kali ni dapat fridge magnet 
bertambah lagi koleksi fridge magnet untuk letak kat peti tu

ni lak satay bilis dari Pangkor
dah try makan, bukan kegemaran nik :)
satu lagi, buah jambu jeruk berperisa epal. ni adik nik beli masa singgah kat Tapah
sedap sangat jambu ni, jambu ni agak manis dari jambu yang biasa. 
selalu banyak jual kat Cameron

psttt!!!
cepat la balik wahai en hubby..isteri kamoo ni dah gatai kaki nak jalan - jalan ni  ^__^

38 comments:

  1. Nik, satay bilis tu mmg tak best, rasa dia macam pahit sikit.. klu cyda, cyda prefer sotong gula, sotong tu lagi best.

    ps: Wah.. nik nak pergi bercuti lg, bestnye.. :D

    ReplyDelete
  2. Walaupun dekat dgn Pangkor Cek Ya tak pernah gie pun... teringin sgt.

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. nak fridge magnet! haha. untung lah adik akak. kawan saya pun gi bandung. saya je tak sampai sana lagi. =.=

    ReplyDelete
  4. nyum!nyum!jambu tu nmpak sedap sgt..sape nk g tapah ni..nk kirim :)

    ReplyDelete
  5. saya suka bilis tu..bagi saya berbekas-bekas pun saya boleh habiskan..hihi

    ReplyDelete
  6. Bestnye travelll ~~!!! jeles2x . huhu

    ReplyDelete
  7. HEHEHE.

    SABO YE, NANTI EN HUBBY BALIK BERJALAN PUAS2 YE...

    ReplyDelete
  8. @Cik Syida nik tak suka sgt pun satay bilis ni. bukan feveret nik la.sotong salut gula pun nik tak suka..huhu

    ReplyDelete
  9. @Siti Saleha nik dah pegi pangkor.best tempatnya

    cek ya kena pi tu.dah la dekat yea :)

    ReplyDelete
  10. @M Fizan akak pun tak pernah sampai lagi ke bandung..huhu

    ReplyDelete
  11. @QA's ~ mamapapa jambu ni mmg sedap sgt..manis dia tak sama ngan jambu biasa

    maybe sebab dia dah jerukkan kot..hehe

    ReplyDelete
  12. @nur anis wah.. akak try makan smlm

    mkn 1 jea.pastu dah tak boleh telan.lain org lain citarasanya kan :)

    ReplyDelete
  13. @Cik Farhana sis pun tgh jeles gak ni.

    bila la sis nak pi jln2 lagi ni.kaki dah gatal nak jln2.hehe

    ReplyDelete
  14. nik , komen2 kat blog liza problem la, apsal pon tatau. erm...pelik2 org komen liza x nampak...

    ReplyDelete
  15. ada masa nanti nik ros pulak yg ke pangkor sama2 famili... :)

    ReplyDelete
  16. sedapnya jambu tuu! dah lah tengah puasa masa tengok blog cik Nik! lol

    ReplyDelete
  17. mang sedap jambu tu nik, yati pun rajin beli klu otw balik kg...

    ReplyDelete
  18. hihi..buah jmbu tu nmpk sgt refreshing!!

    ReplyDelete
  19. cantik fm..

    jambu jeruk tu tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  20. @liza♥aufa pelik gak tu. nik pun tak tahu mcm mana nak tolong.nik tak teror sgt bab setting ni :)

    ReplyDelete
  21. @Ayie Abas nik dah pi dah pulau pangkor aritu.

    ingat kali ni nak ke Pulau Langkawi lak :)

    ReplyDelete
  22. @Miss A la. tgh puasa yea..hehe
    sorry, sis buat awak terliur lak..hehe

    ReplyDelete
  23. @Haryati Faizal mmg sedap. dulu penah mkn masa adik beli kat cameron.sedap sgt :)

    ReplyDelete
  24. @syiela thanks

    cuba la try.mesti akan suka nnt.sedap pun sedap :)

    ReplyDelete
  25. hamboii, bestnya dapat ole ole. nak satu haha

    ReplyDelete
  26. @Shasha Yacob nak boleh.kena la datang rumah..ehehe

    ReplyDelete
  27. Jambu perisa epal? mmg ditanam tu berperisa epal atau dijeruk dengan perisa epal? berbelit tak soalan I? hahhaa

    ReplyDelete
  28. @Nastyna di jeruk dengan perisa epal. tapi mcm tak rasa epal pun..huhu

    ReplyDelete
  29. alamakk..lame sudah tak mkn jambu tu...huhu..

    ReplyDelete
  30. wah banyaknya dpt ole-ole..jambu tu nampak sedap hehe

    ReplyDelete
  31. @Cik Sumie sis pun dah lama tak makan.

    tetiba adik bawak blk, mmg seronok la.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^