Monday, December 24, 2012

pertemuan kedua


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah. akhirnya dapat jumpa ke tiga2 adik ipar saya. MaMa dan Ayah datang sebab ada kenduri kawen anak saudara sebelah Ayah di Seremban.so MaMa tingal di rumah adik MaMa di Sepang.
mula - mula jumpa diorang kat Restoran Chop N Steak sebelum ajak diorang singgah rumah.

hubby dan adik-adik ipar . curi-curi snap..ehehe
semua kusyuk tengok katun

Alhamdulillah..moga ikatan ini akan berkekalan. seronok tengok hubby happy
siap mengadu kat MaMa tak puas lagi jumpa tu. 
sapa anak manja skarang ni? awak ker saya..werkkk

MaMa siap bawakkan cenderahati dan lauk pauk dari kenduri lagi. banyak lak tu
blueberry cheese tart dan kek sarawak
aunty hubby rupanya buat bisnes cheese tart, no wonder la MaMa bagi banyak cheese tart ni..huhu
telur rebus dan telur pindang. telur pindang ni popular la dikalangan orang Johor kan.
nik first time makan
jenuh gak nak abiskan makanan ni nanti :) 
cheese tart sedap.sarapan ni pagi tadi
nak order boleh la call no ni yea..promote skit


i love green !! :)
tetiba tuan blog nak menyelit gakkan ..tak ada orang nak curi-curi snap gambar
so tuan blog snap sendiri. i love selca (self capture) ^__^

54 comments:

  1. best kan bila skli skla kumpul ramai2..

    ReplyDelete
  2. first time dengar istilah selca... hahaha

    ReplyDelete
  3. Wah seronok ye berkumpul sekali sekali....

    Cantik rumah Nik!

    ReplyDelete
  4. cheese tart tu sgt menggoda.. teringin nak buat, tapi masih lagi cari acuan tart tu.. susah betul nak cari yg murah kat sini... huhhu

    ReplyDelete
  5. banyaknya buah tangan...boleh abis ker nih? heheh...first time jugak dengar selca ni, ingatkan brand camera...

    ReplyDelete
  6. @hainom OKje mmg seronok
    rumah tak cantik.malu sebenarnya nak tunjuk..huhu

    ReplyDelete
  7. @nurbijencheese tart ni sedap.dah abis makan pun..huhu

    ReplyDelete
  8. @Orga
    cheese tart tu dah abis dah. nak kena abiskan telur jea ni.

    hehe...cuba guna perkataan baru yang blogger femes yuyu zulaikha guna :)

    ReplyDelete
  9. Hubby tu Seronok sb ramai yg berkumpul..happening la tu...Cantiknya puan blog..

    ReplyDelete
  10. telur pindang tu favorite saya... ^_^ salam kenal, singgah sini, jenguk-jenguk kawasan dan follow awak...

    ReplyDelete
  11. best tengok.. mesti husband Nik happy sesangat2 kan. Nik cantik pakai hijau. ;)

    ReplyDelete
  12. masing2 kusyuk benor tgk tv..

    tuan belog sgt cantik ;-)

    ReplyDelete
  13. hubby dia pun sibuk tengok kartun jugak??hehehe

    ReplyDelete
  14. wah, sedapnye cheese tart tu.. dapat free pulak.. kalau beli, mahal tau, :)

    ReplyDelete
  15. seronoknya dpt mertua yg terer masak....

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah. nape napak akak maken kurus plak? hee

    ReplyDelete
  17. famili gathering la ni..bagus bagus..

    ReplyDelete
  18. hijau warna kegemaran Rasulullah :)
    seronok berkumpul ramai-ramai..

    ReplyDelete
  19. Sedapnya tengok cheese tart, MJ suka sesangat :)


    dear, kalau sudi jom bantu MJ, http://normj1001.blogspot.com/2012/12/power-bank-untuk-dimenangi.html

    ReplyDelete
  20. WAHHHH .. BYAKNYE KAK .. TELUR PINDANG ? XPENAH AG MKN .. HIKHIK .. COMELLLL AKAK .. BODY MAINTAIN JE

    ReplyDelete
  21. @Si Matatajam tu la. seronok dapat kumpul ramai2 mcm ni :)

    ReplyDelete
  22. @Farah Waheda Wahid sis tak suka sgt telur pindang ni. bau dia lain mcm skit..hehe

    thanks sudi singgah sini

    ReplyDelete
  23. @Nastyna happy sgt sampai rasa tak puas jumpa tu.sian..hehe

    ReplyDelete
  24. @Cik Syida mmg sedap.lagi sedap bila dapat free..hehe

    ReplyDelete
  25. @N.Aima K seronok la jugak.menantu tak yah masak..haha

    ReplyDelete
  26. @~cik atin~ mmg akan bdan mcm ni. tak berubah pun..huhu

    maybe baju ni nampak kurus kot..haha

    ReplyDelete
  27. @Myra Jay mmg sedap cheese tart ni. nik pun suka :)

    ReplyDelete
  28. @dEdEQ dE wIshEs tu la .makan byk pun badan mcm ni jugak..

    ReplyDelete
  29. tumpang gembira.. happy sangat tengok ;-)

    ReplyDelete
  30. byknya dapat 'siso' hehehehe... bgus la mereka semua nampak erat jer... hihi..

    ReplyDelete
  31. @jaakechik byk sgt siso lepas kenduri.walaupun tak pi kenduri tu..hehe

    ReplyDelete
  32. dpt kumpul ramai2 sekali sekala best kan...chesse tart sedapnyerrr

    ReplyDelete
  33. seronok bile skali skala berkumpul

    ReplyDelete
  34. suwitnya puan blog berbaju ijau..peace for green..hihii

    ReplyDelete
  35. bestnya kak nik ros, macam jejak kasih pulak hihi

    ReplyDelete
  36. terpandang si baju hijau..amboi kemain lawa yerk hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^