Sunday, December 9, 2012

Piala AFF Suzuki 2012 | Malaysia vs Thailand


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Separuh Akhir Pertama Piala AFF Suzuki 2012
Malaysia 1-1 Thailand
Gol tandukan Nor Shahrul hasil hantaran Mahali Jasuli

perlawanan yang cukup menarik
terima kasih Harimau Malaya
korang dah buat yang terbaik untuk Malaysia
keputusan seri bermaruah.janji ada semangat bermain dan melawan

kita masih ada peluang untuk ke final
think positive..In sha Allah Malaysia boleh.
90 minit lagi kat Thailand nanti.takdelah kuat mana Thailand ni.huhu

Selamanya Sokong Malaysia

Mahali Jasuli ! man of the match
Piala AFF Suzuki 2012, Malaysia vs Thailand
Date of Birth: 02.04.1989
Position: DEFENDER
Shirt number: 2
Height: 177cm
Weight: 78kg



Kami yakin akan Harimau Malaya !

22 comments:

  1. eh eh. mahali pun sempoi. selamanya harimau mengaumm . aummm

    ReplyDelete
  2. GO MALAYSIA GO .. PERGHHHH .. MMG GOL TERBAIK LA

    ReplyDelete
  3. selamanya harimau malaya. saya sokong Farizal. *eh, tetiba* hehe

    ReplyDelete
  4. Dah elok elok lead the game..sekali seri plak..frust gak..

    ReplyDelete
  5. eh best lar review akak. heheh. siap ada man of the match terrr.. btw, rasanya malaysia layak menang 4-1. tak bernasib baik :(

    ReplyDelete
  6. seri eh, tak sempat tengok. thanks for update dear.

    ReplyDelete
  7. @shasha yacob mahali mmg best main kali ni . tapi dia tak glamer di kalangan peminat pompuan..huhu

    ReplyDelete
  8. @MarnieyZyeayy..selamanya harimau malaya
    amboi peminat farizal yea

    sis sokong semua.hehe

    ReplyDelete
  9. @Jiha
    mmg frust gak bila seri. tapi tak pe.doakan mereka buat yg terbaik masa kat thailand nnt :)

    ReplyDelete
  10. @M Fizan mesti la kena ade man of the match..hehe

    in syaa Allah..moga malaysia layak ke final

    ReplyDelete
  11. @Nastyna ur welcome dear.
    minat bola so harus update sal bola.
    kat malaysia ni ramai dah demam bola :)

    ReplyDelete
  12. @nuyui a.k.a miss YUI yang bagus sekurangnya diorg main dengan bersungguh2. dah menang pun tak apa.asal ade semangat nak melawan.

    kalau menang lagi la best :)

    ReplyDelete
  13. @Mimie
    in shaa Allah..sama2 kita sokong mereka :)

    ReplyDelete
  14. seri pun xper lah nanti pulun di thailand pulak k

    ReplyDelete
  15. @Wanieys a.k.a IbuQalief seri dah kira ok la tu kan.ade change lagi nak ke final :)

    ReplyDelete
  16. smoga harimau malaya mengaum lagi di negeri gajah putih...

    ReplyDelete
  17. @pha is insyaAllah :)

    sama2 bagi sokongan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^