Friday, December 7, 2012

Salam Jumaat


Assalamualaikum  (",)

 Alhamdulillah, bertemu lagi dengan penghulu segala hari. Salam jumaat buat semua.
semoga ALLAH berkati hidup kita semua...amin

sekadar perkongsian

seorang isteri yang solehah akan sentiasa mendoakan keselamatan suami agar  selamat dalam perjalanan & memperoleh kejayaan dalam pekerjaan. 
Sentiasa menadahkan doa agar suami selalu dalam perlindungan-Nya & tidak tergelincir dari landasan akidah & niatnya.

bergelar isteri kepada lelaki yang dicintai adalah anugerah Allah yang tidak ternilai.
 Dunia terasa lebih indah, bila si dia dipinjamkan untuk mengisi ruang hati.

andai seorang isteri menyayangi suami nya,
jangan sesekali membenarkan si suami membelakangkan ibu nya,
kerana syurga suami terletak bawah kaki ibunya

tak perlulah mencari yang terlalu sempurna, 
kerana kita akan lebih sempurna jika kita saling melengkapi  ♥ :)

sebaik-baik wanita adalah apabila diberi sesuatu dia bersyukur ,
 dan apabila dia tidak diberi apa-apa dia bersabar..
jadilah isteri penyejuk mata dan penawar di hati suami :)

sumber : Suami Isteri Bahagia

26 comments:

  1. jgn mencari yg terlalu sempurna...huhuhu..baik :)

    ReplyDelete
  2. yes i can. haha masi under 18 hihi

    ReplyDelete
  3. sweet nya . InsyaAllah , one day :)

    ReplyDelete
  4. moga kita semua akan menjadi isteri yang solehah kan. amen...

    ReplyDelete
  5. semoga berbahagia selalu nik :)

    ReplyDelete
  6. @ayut

    tak ade sapa yg sempurna so jgn lah mencari yea..hehe

    ReplyDelete
  7. @shasha yacob masih bawah 18 tahun yea. tak cukup umo lagi ni.pi blaja dulu...haha

    ReplyDelete
  8. @Mimie

    sweet.kata2 yng bagus untuk isteri :)

    ReplyDelete
  9. @Ibu Lala yup. semua mahu jadi isteri yg solehah.moga kita mampu capai :)

    ReplyDelete
  10. @Orga

    thanks.awak pun.moga bahagia dengan isteri :)

    ReplyDelete
  11. @dEdEQ dE wIshEs insyaAllah, kalau jadi isteri nnt jadi mcm ni yea :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^