Thursday, December 27, 2012

SaRaPaN PaGi


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

selamat pagi semua, sarapan ape korang pagi ni???
kepada yang berpuasa sunat , selamat berpuasa yea. sila jangan terliur bagi korang yang berpuasa
ni sarapan saya pagi ni..pulut panggang *gediks sangat kan..sampai sarapan pun cerita..muehehe
ala..anggap la ni untuk kenangan saya yea :)
akhirnya dapat jugak makan pulut panggang. dah teringin lama nak makan ni..ehehe
sarapan yang simple jea tapi yang penting sedap.
Alhamdulliah..kenyang pun..saiz perut nik kecik.makan ni pun dah cukup
nik memang jarang makan berat pagi-pagi ni. perut tak boleh terima makanan berat .

ni lak makan malam saya 2 hari lepas. tak bertambah jugak berat badan tak tahu la..haha

kalau belum sarapan, pi cari sarapan yea..jangan biar perut kosong tau

50 comments:

  1. Comlenyer pic beger tu :)

    Mujur baru je lepas sarapan :D

    ReplyDelete
  2. pulut panggang inti senrunding
    sangatlah sedap. Morning dear!

    ReplyDelete
  3. huhuh, liza makan nasik lemak jer...

    ReplyDelete
  4. waa.... dah lama xmakan pulut tu..

    ReplyDelete
  5. dah bekpes....Laksa Lemak lagi...

    ReplyDelete
  6. nak tambah berat badan? meh ambik lemak degil saya nak tak..hihikk

    ReplyDelete
  7. pulut panggang mmg sedap...sy pun minat makan kuih tu..

    ReplyDelete
  8. wah pulut panggang woo ain mkn nasi lemak je kekeke

    ReplyDelete
  9. Pulut panggang, my fav! sedapnyaaa >.<

    ReplyDelete
  10. aaa.tau je nabila tgh lapo..lme xmkn pulut udng..dapnyeeee

    ReplyDelete
  11. sedappp berger tu....nory tiap2 malam "mencekik" berger...tu badan makin bulattt ni...hehehe

    ReplyDelete
  12. pulut panggang kalu wat sarapan,mmg best kan.....saya suka gaks..hehe

    ReplyDelete
  13. nasib baik saya dah kenyang..kalau tak, mau telan liur nengok..hihi

    ReplyDelete
  14. pulut panggang tu buat saya rasa geram sangat.. :)

    ReplyDelete
  15. pulot ito! saya sorang tak cukup banyak tu Nik hehe

    ReplyDelete
  16. sodap nie.. lme xmakan even duk kmpung.. hehe

    ReplyDelete
  17. sarapan itu penting..hihihi..mkn jgn xmkn..

    ReplyDelete
  18. bestnye nik, mkn banyak pun badan tak naik, kan..

    ReplyDelete
  19. @Myra Jay comel sgt..hehe
    tu asyik nak makan jea

    ReplyDelete
  20. @-Sara- kalau boleh, dah lama dah ambik..hehe

    ReplyDelete
  21. @Nory Zoulkefle tak pe.dah ada suami
    bdan berisi pun ok..hehe

    ReplyDelete
  22. @Nastyna nik cukup la tu. kenyang dah mkn tu..hehe

    ReplyDelete
  23. @Cik Syida susah nak naik berat badan nik ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^