Sunday, December 9, 2012

Selamanya Harimau Malaya


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

hari ini adalah harinya. Malaysia vs Thailand tonight at 8 p.m
I will always support Harimau Malaya dan Selamanya Harimau Malaya

Pesanan pakar motivasi untuk penyokong negara:
Doa itu aura positif. Mohon salurkan berbanyak-banyak aura positif kepada pasukan HarimauMalaya kita supaya mereka kekal positif.
- Dato Dr. Haji Fadzilah Kamsah
ramai yang duk berteka teki antara Khairul Fahmi dan Farizal Marlias sapa yang patut di turunkan menentang Thailand.

nik tak kisah siapa yang diturunkan, kedua-duanya nampak sama bagus. hope diorang dapat berikan yang terbaik,cuma jangan kalau kalah korang persalahkan individu


Biodata Khairul Fahmi bin Che Mat
Nama Penuh : Khairul Fahmi bin Che Mat (apek)
Tarikh Lahir : 7 Januari 1989 (23 tahun)
Tempat Lahir : Kota Bharu, kelantan, Malaysia
Posisi : Penjaga Gol
Tinggi : 1.70 (5 kaki 7 inci)
Biodata Farizal Marlias
Nama Penuh : Mohd Farizal Marlias
Tarikh Lahir : 29 Jun 1986 (umur 26)
Tempat Lahir : Pahang, Malaysia
Posisi : Penjaga Gol 
Tinggi : 1.78m
Berat : 67kg


“Kecederaan Wan Zack agak teruk. Pada awalnya saya menganggap ia kecederaan kecil tapi selepas pemeriksaan dengan doktor hari ini(semalam), dia pasti tidak dapat bermain dua perlawanan separuh akhir kejohanan kali ini."

psttt!!!
baru je bintang ni nak bersinar ,dah tercedera. semoga cepat sembuh yee 


34 comments:

  1. selamanya harimau malaya.. suka lagu ultras ni

    ReplyDelete
  2. apek tetap tetap jadi yg pertama haha..

    ReplyDelete
  3. dijemput sertai segmen ini :D

    ada hadiah menarik yang menanti anda :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    ReplyDelete
  4. selamanya selamanya selamanya malaysia

    ReplyDelete
  5. kak long dengan hubby mengadap tv malam ni..harap tak hujan kalau tak astro...huhu

    ReplyDelete
  6. @nabila azmi harus akak tgkkan.

    khas untuk adik nabila :)

    ReplyDelete
  7. @syiela yea...salamanya harimau malaya :)

    ReplyDelete
  8. @Cik Ain tapi bukan pilihan pertama jurulatih rajagopal kot..huhu

    ReplyDelete
  9. @Nyamuk Terbang selamanya harimau malaya. jom sama2 support

    ReplyDelete
  10. @khairul hassan sian kalau KF yang di turunkan. kalau bolos nanti org salahkan dia
    nanti hal kwen jugak yg di salahkan..kesian apex..hehe

    ReplyDelete
  11. @Nastyna yeayy..all the best untuk diorg.

    ReplyDelete
  12. @Totie@Tomy tu la. harap tak ujan la
    kena tengok kat tv jea la sebab tak dapat nak pi stadium :)

    ReplyDelete
  13. All the best Harimau Malaya, moga sinar terus2an bergemerlapan..

    ~dah follow sini kjp td

    ReplyDelete
  14. @baby comel sokong harimau malaya :)

    thanks sudi follow :)

    ReplyDelete
  15. seri pulak malam ni,harap-harap next match boleh menang dengan jayanya!

    ReplyDelete
  16. nama Farizal pasti meletup2 lpas ni

    ReplyDelete
  17. @Orga

    tu la. dah lead tapi last2 minutes seri lak kan

    tak pe.moga next match lagi bagus nnt :)

    ReplyDelete
  18. @Adriana yea la. pasti akan meletop punya nnt
    lagi2 kalau single dan ade rupa..hehe

    ReplyDelete
  19. doa dan harapan kita sentiasa pada mereka.. hidup harimau malaya...

    ReplyDelete
  20. @pha is of course.sebagai rakyat malaysia kita harus sokong mereka :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^