Monday, December 17, 2012

Selamat Pengantin Baru buat Maria Elena dan Asfirdaus


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Maria Elena, blogger dan vlogger femes telah selamat bergelar isteri kepada Asfirdaus (abang blogger cantik manis Fatin Liyana )
tuan belog excited tengok pic Maria Elena hasil dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography.

jom layan gambar awesome majlis pernikahan dan persandingan mereka

The Solemnization 

decoration untuk majlis akad

The Reception

Pelamin

Selamat Pengantin Baru Maria Elena dan Asfirdaus
May Allah bless your marriege and together till Jannah!

28 comments:

  1. Ya Allah...excited for her..hahaha..Barakallah..Selamat pengantin baru maria!!!!hahaha

    ReplyDelete
  2. tahniah buat mereka, comey jer majlis diorang!

    ReplyDelete
  3. wow glamour you dia punya pelamin, i loike :) hihihi

    ReplyDelete
  4. saya suka tgk gambar2 tu... kpd pengantin, semoga berbahagia selalu :)

    ReplyDelete
  5. cute kan diorang ni..saya pun follow diorang ni ;)

    ReplyDelete
  6. kawan ramai yg share "video pre-wedding" maria elena ni kat fb... sweet.. heheh

    ReplyDelete
  7. Bak kata FL Dato n Datin mmg sempoii ! Huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^