Tuesday, December 18, 2012

Sepetang Di Taman Tasik Taiping


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

sebelum balik, kami singgah dekat Taman Tasik Taiping. sempat singgah sini jea masa ke Taiping :)
InsyaAllah lain kali boleh datang lagi. MaMa kan dah menetap kat sana.

ramai pengunjung bersantai kat sini. boleh jalan-jalan, berpicnic dan jogging.
jumpa gak beberapa pasangan pengantin yang buat outdoor photoshoot sekitar Taman Tasik Taiping tu


dah jatuh cinta dengan tempat ni,tenang dan nyaman
banyak pokok yang besar dan rendang kat sini

next time kalau ada masa, for sure akan singgah ke sini lagi
bye - bye Taiping  ^__^

thanks for reading this

36 comments:

  1. klu bt photoshoot kat ini nmpk cantik...hahaha. *tetibe*

    ReplyDelete
  2. tepen memang tempat kegemaran akak dari dulu kini dan selamanyer.. tenang di situ..

    ReplyDelete
  3. liza pon x saba nak ke perak 22hb ni hehehe

    ReplyDelete
  4. wahhh,cantik kalo bersantai kat situ ..nak pegi gak nanti hehe

    ReplyDelete
  5. cantik permandangan kat situ.... klu taiping ingat kan zoo je kat sana

    ReplyDelete
  6. hr tu gtaiping singgah juga taman tasik taiping ni hehe...nik ni cantik la :-)

    ReplyDelete
  7. beshnye...yati tak penah sampai taiping lagi...

    ReplyDelete
  8. wah..cantik jugak ye tempat ni... nanti boleh try singgah kalau ke taiping ni

    ReplyDelete
  9. pernah lalu je kat kawasan tu, belum pernah singgah lagi... cantik gambar...

    ReplyDelete
  10. wah cantiklah pemandangan dekat sinini

    ReplyDelete
  11. cantiknya view kat sini..ditambah pulak guna dslr lagi la cantikk..hihi... pandai hubby amik pic kak nik...comel!

    ReplyDelete
  12. @Wanieys a.k.a IbuQalief mmg lawa la tasik ni. tapi nik ni biasa jea.hehe

    ReplyDelete
  13. @jaakechik setakat ambik pic biasa jea.pandai la dia...hehe

    ReplyDelete
  14. Akak tak pernah sampai ke tasik taiping hihihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^