Monday, December 17, 2012

singgah di R&R Sungai Perak


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

on the way balik ke Puchong, kami singgah dekat R & R Sungai Perak.
singgah tuk makan malam. ok la makanan kat sana, not bad
cantik kawasan nya. luas dan selesa
sumber photo
www.pixoto.com


nik suka tempat ni coz banyak buah-buahan segar. i love fruits
sempat la rembat 2-3 jenis buah - buahan
selalu singgah r & r, mesti singgah untuk beli buah.. hehe
thanks for reading this


34 comments:

  1. Saya pun suka singgah sini.
    tempatnya mmg banyak buah yg segar dijual.

    ReplyDelete
  2. bestnya banyak buah..hehehe... melancong ke mana hujung tahun ni kak nik?

    ReplyDelete
  3. klu turun KL..mesti sy singgah kt sini atau pon kat Tapah

    ReplyDelete
  4. emmmmmm, buah bagus untuk kesihatan kan. hihi bagus bagus

    ReplyDelete
  5. saya pun kalau singgah R&R mesti beli buah....
    Smoga selamat tiba :)

    ReplyDelete
  6. memang cantek view kat sini,,bunda balek kampung kat Taiping pun jarang singgah..

    ReplyDelete
  7. cunnya gambar sungai perak tu..
    hehe kalau singgah sane memang kite suka sangat beli buah :D

    ReplyDelete
  8. singgah R&R mmg tak sah tak membeli buah..hihi

    ReplyDelete
  9. mmg tak sah kalau tak beli fruits sana kan, selalu kami rembat jambus, limau gedang tu. cantik la view senja tu Nik.

    ReplyDelete
  10. suke gak singgah sini klu balik kg...

    ReplyDelete
  11. @jaakechik tak kemana. bulan 1 ni jea maybe ke langkawi..hehe

    ReplyDelete
  12. @nabila azmi best. sis nnt singgah lagi kalau ke perak

    ReplyDelete
  13. @Nastyna cilok kat google. sebab tu cantik..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^