Monday, December 10, 2012

suami belanja makan di Secret Recipe, Cyberjaya


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semalam en hubby ajak lunch date di Secret Recipe. asyik makan kat Secret Recipe jea kan
tapi dah orang nak blanja,tak baik kita tolak rezeki. ikutkan saja.
lagipun makanan kat secret recipe memang best pun. memenuhi selera tekak nik dan hubby :)

actually, ni first time kami makan kat Secret Recipe, Cyberjaya. selalu makan dekat Alamanda 
Secret Recipe ni berdekatan dengan Saba Restaurant, Cyberjaya


suasana Secret Recipe di Cyberjaya..kosong
tempat ini kami yang punya



menu kami ..ngeh ngeh ngeh
bismillahhirahmanirahim

thai fried rice

spaghetti bolognese

ice lemon tea

oreo milkshake

seperti biasa sebelum balik, nik akan tapau 2-3 slices kek :)
sejak dua menjak ni asyik nak makan kek, nak buat memang tak la .huhu
sebenarnya nak cari durian cheese cake tapi tak ade

so beli choc cheese berries, hazelnut cheese dan new york cheesecake
love it so much. nyum nyum nyum

ni alamat Secret Recipe di CyberJaya
4801, Suite 0-7, Ground Floor, Jln Perdana,
CBD Perdana, 63000 CyberJaya, Wilayah Persekutuan.
Tel: 03 8320 2077
Operating Hours:
10.00am - 10.00pm - Daily



34 comments:

  1. tatap gambar semahunya :p naasi goreng thai itu my faveret!

    ReplyDelete
  2. SEDAKNYE KAKNIK MKAN .. TP BDAN XBESAR2 .. HOKHOK

    ReplyDelete
  3. wah.. laparnye tgk mknn pagi-pagi.. T__T

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya..makan free dr insan tsayang plak tuh..salam kenal akak.

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya secret recipe.. Mohon belanja kita jgk :) hehe

    ReplyDelete
  6. ok sgt menyelerakan spaghetti itu..

    ReplyDelete
  7. nik..klu kt secret recipe area mydin p15 putrajaya ada jual duren duren.. mmg sedap..

    ReplyDelete
  8. sedapnye spagetti bolognese tuh

    ReplyDelete
  9. @Nastyna tu nasi goreng thai hubby.so tak tahu sedap ker tak.nik tak try

    tapi nampak mcm sedap jea..hehe

    ReplyDelete
  10. @dEdEQ dE wIshEs tu la. badan tak besar jugak walaupun mkn mcm ni.

    nak kena makan byk lagi ni..huhu

    ReplyDelete
  11. @Cik Syida ala siannya..pi makan yea. tak baik biar perut lapar ..hehe

    ReplyDelete
  12. @Deq's Qienz salam kenal dear

    mmg best la.makan dgn tersayang pastu free.sapa tak happy :)

    ReplyDelete
  13. @baby comel secret recipes mmg best. la lambat la. dah abis dah :)

    ReplyDelete
  14. @Adriana feveret la kalau spaghetti ni.pi secret recipes order ni jea :)

    ReplyDelete
  15. @Jiha

    kat alamanda pun adde jual gak. tapi hubby malas nak pi putrajaya so kami pi yg dekat jea la.

    tak sangka lak tak ade kek yg nik cari tu :)

    ReplyDelete
  16. @Mimie
    sedap sgt. spagetti tu mmg nik akan orde kalau ke secret resipes.hehe

    ReplyDelete
  17. @izan mama mia gambar kek tu yea.
    boleh try. ketiga2 nya sedap.

    ReplyDelete
  18. AREA RESTORAN SABA TU KAN KAK....YG FOFULAR NGAN NASI ARAB TU..=)

    ReplyDelete
  19. @Nory Zoulkefle yup. dekat la dengan saba.

    kedai nasi arab yg popular dan selalu penuh dengan org ramai :)

    ReplyDelete
  20. lepas ni jalan2 bertiga yeppp...
    suka tengok org cintan cintun lepas kawin ni :)

    ReplyDelete
  21. Woww!! Cheese cake..

    Nyum Nyum :D

    ReplyDelete
  22. lamanya tak ke SR... tiba2 teringin lah pulak

    ReplyDelete
  23. @Cinta Misteri harap2 mcm tu la

    teringin nak jalan bertiga lak :)

    ReplyDelete
  24. @munna

    dah teringin tu kena la pi SR..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^