Friday, December 14, 2012

suasana bola sepak di KELANTAN


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bukan nak menunjuk nunjuk tapi nak berkongsi. tak salah kot kan..hehe
suasana game friendly meriah di Kelantan
mak aihh....ni tengok perlawanan persahabatan atau final nih
sesuatu yang menarik, kehadiran penyokong ke Stadium dianggarkan sekitar 18K-25K.
satu jumlah yang cukup besar bagi sebuah perlawanan persahabatan
suasana jualan tiket di Stadium Sultan Muhammad IV Kota Bharu, 4pm 7 Disember
beratur panjang


Jordi Perez membelek tiket selepas lebih sejam beratur untuk mendapatkan tiket Kelantan vs Kedah.

sep2 demo kenal blako dok JORDI PEREZ ni. .?? jange wak xknl gtu.
seorang warganegara spain ni. . kawe kelih dio dok brato panje sapa sejam lebih bru bulih tket. .meme semangat trw kuat la dale diri dio ni. .xheran langsung diri letih2, brato panje2 bersamo penyokong2 kito yg lain. . kawe kelih gelagak dio jale sekitar stadium. .dio naik sika sewo jah. .tabik spring ko jordi ni. .kawe ado, demo ado??


kesebelasan utama Kelantan FA vs Perlis FA.
Berdiri dari kiri : Obinna Nwaneri, Keita Mandjou, Indra Putra, K.Nanthakumar, Nik Shahrul Azim dan Shahrizan Ismail.

Duduk dari kiri : Daudsu Jamaludin, Norfarhan Muhammad, Zairul Fitree, Badhri Radzi (K), dan Khairul Izuan

Piya, sekali lagi diberi kepercayaan untuk memimpin pasukan untuk Musim 2013.

 moga sukan bolasepak ni akan mengeratkan hubungan kita semua
This is Kelantan.. Proud to be Kelantanese :)


16 comments:

  1. Wah...hebat tul team kelate...kawe sokong team red warriors..
    Sek kita jange pecoh....huhu..mcm lagu untuk dia red warriors

    ReplyDelete
  2. buleh kelih muka piya pon lego dh :D

    ReplyDelete
  3. memang salute lah dengan fans kelantan, penuh stadium tu...

    ReplyDelete
  4. Gomo Kelate gomo. Few years back I heret my hubby tengok final Kelantan N9 masa tu, dia la semangat duk gomo gomo hahahah. Mat salleh yg lebih2 kelantan nyer.

    ReplyDelete
  5. Tak faham sgt bhasa klntn..tp sye penggemar nasi kerabu.

    ReplyDelete
  6. Giler r.. Penuh stadium tu... Terbaik

    ReplyDelete
  7. huhuhu.. banggo ni jd anok kelate.. semangat222.. :)

    ReplyDelete
  8. @Orga
    maybe sebab penangan trable ni.sebab tu la penuh..huhu

    ReplyDelete
  9. @Nastyna amboi.mat saleh pun ade yg sokong kelantan..hehe

    ReplyDelete
  10. @Cik Syida ok la tu. ade masakan klate yg awak suka..hehe

    ReplyDelete
  11. hehe enjoy baca dlm bahasa kelantan walau xbapa faham

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^