Friday, December 21, 2012

[Video] Apex dan Leuniey nyanyi lagu hindustan


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Apex dan bakal isterinya, Leuniey Natasha menyanyikan lagu dari runut bunyi filem Raaz berjudul,
Jo Bhi Kasmein Khaayi Thi Humne di Carta Hits Gegar di THR Gegar

sweet dan lawak..hehehe..btw good try :)
diorang ni memang sporting kan

jom layan 
Jo Bhi Kasmein Khaayi Thi Humne - Apex dan Leuniey

pstt!!
sedap jugak suara diorang..hehe

30 comments:

  1. makin ditengok makin jeles pula rasa hati ni.hahahahaha :P

    ReplyDelete
  2. Waa , thanks sharing , not bad laa newlywed ni =='

    ReplyDelete
  3. layan hindustan jugak rupernyer... comey.

    ReplyDelete
  4. WAHHHHHHHH .. SUARE APEXXXXX .. BESHHHHH GILER :)

    ReplyDelete
  5. baru tau pasal ni, kelakar pun ada bila tengok, gol keeper negara jadi retis pulok :)

    ReplyDelete
  6. dorang ada keluar di radio johara era, best sporting sangat

    ReplyDelete
  7. @boni kacak hahaha..jeles kat apex ker kat Leuniey ni..hehe

    ReplyDelete
  8. @dEdEQ dE wIshEs ok la kan. boleh la tahan suara dia..hehe

    ReplyDelete
  9. @Orga

    kelakar gak la. tak salah nak tunjuk kebolehan yg lain :)

    ReplyDelete
  10. @shasha yacob diorg sporting kan. suh apa pun buat jea. kan bagus tu :)

    ReplyDelete
  11. Sportingnya depa...bleh tahan gak suara depa tu yek..

    ReplyDelete
  12. hahahha...sambil tgk sambil tersenyum sorang jaa tau kaknik..seriyes lucu tgk diorng tu...apex senyum2 pulak tuu...hihi...tp sedap gak suaras dia kan.

    ReplyDelete
  13. @jaakechik mmg lucu pun tgk diorg ni.sporting abes :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^