Monday, December 31, 2012

(video) Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 1


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semalam layan siaran ulangan Fear Factor Selebriti Malaysia . menarik jugak :)
Fear Factor Selebriti Malaysia ni hosnya Aaron Aziz.
juara dapat hadiah wang tunai RM200,000 dan RM10,000 untuk pemenang mingguan. wow !! banyak tu.

yang best di siarkan di Asto Ria (104) dan Mustika HD (134) start 9 malam setiap hari sabtu
so nik menang boleh tengok .wink wink
30 selebriti membentuk 15 pasukan secara berpasangan.


video cilok kat SINI

Tahniah Dafi dan Zoey sebab berjaya bawa pulang RM10,000 dengan masa terpantas minggu pertama dan peserta pertama yang tersingkir adalah Roslan Shah dan Azam Pitt

tak sabar nak tengok episod akan datang
sampai menangis Didie Alias dibuatnya

psttt!!!
nik sokong team Jehan Miskin dan Mejar Dr Faiz Khaleed untuk  Fear Factor Malaysia .hehe
kalau korang, agak-agak nak join tak? nik memang surrender dulu dah.tengok gambar ular pun dah seram, inikan pulak kalau di paksa pegang.eiiii

36 comments:

  1. Haa ros pun tgk mggu lepas.. Suka dafi and zoey..kiuttt...
    Kalau ros nk kna mencabr dgn ular mmg tarik diri doh..hihih

    ReplyDelete
  2. Na pun nk kna tgk FF ni.. :)

    Anywy Na nk wish hpyy newyearrr
    \(´▽`)/

    ReplyDelete
  3. astro ker ni? xde astro x dpt la tgk.. hehe

    ReplyDelete
  4. Nnt I nak join ngan JJ. kenapa Nik sokong Jehan tu??? Tak suka tak suka tak suka dia. tah... dulu banyak kali "jumpa" dia terus rasa cam nak lempang.

    ReplyDelete
  5. bukan mudah nak menang, liza tgk pon gayat hahah

    ReplyDelete
  6. hehe.jom sesama layan smpi abes k.

    tamau ar masuk.sy geli binatang,sy takut tmpt tggi.haha.buat kalah je kalu masuk.keke.

    ReplyDelete
  7. ular okay lagi nik, kalau labah-labah berbulu tebal tu, boleh melompat jugak, heheh...nway nik, Selamat Tahun Baru 2013!

    ReplyDelete
  8. dah tgk dia punya iklan.. huhu tak sanggup den nak dibaluti ular2 tu

    ReplyDelete
  9. boleh tahan la cabaran episod pertama. kalau ada makan lipas lagi best. keh3

    ReplyDelete
  10. buat kelakar seram lah fear factor nih, hihi sejuk badan i hihi

    ReplyDelete
  11. hehehehe..nak layan la macam ni..hehehe

    ReplyDelete
  12. kawan sy kat pc sebelah tengah layan fear factor.. hihihi

    ReplyDelete
  13. dq tak tgk la..huhuu nt tgk ulanagnnya..

    ReplyDelete
  14. hu xsanggup nk join tgk pn dh takut hehee

    ReplyDelete
  15. @♥ ROS ♥ sama la. nik pun tarik diri gak..hehe

    ReplyDelete
  16. @Nastyna nik sokong dr faiz sebenarnyer..hehe

    uishhh..tak suka btol ngan jehan tu.hehe

    ReplyDelete
  17. @liza♥aufa mmg bukan mudah. tgk pun dah gayat kan

    ReplyDelete
  18. @ashra jom layan
    sama la. geli gak ngan binatang

    ReplyDelete
  19. @Orga
    nik semua binantang tak suka. ular lagi la.huhu

    ReplyDelete
  20. @M Fizan pegang lipas pun geli.apa lgi nak makan..huhu

    ReplyDelete
  21. @Dayana Bahar sama la. pegang ular pun tak sanggup..huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org