Sunday, December 2, 2012

Wan Zack Haikal


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bulan ni mesti ramai yang update pasal Wan Zack Haikal
sejak AFF SUZUKI 2012,  Wan Zack Haikal trending kat twitter uolss,
 ramai perempuan dan angau ngan dia yea..hehe

Wan Zack Haikal hensem, sanggup bogel sebab Wan Zack Haikal
sumber gambar : Bolasepak Malaysia

Biodata Wan Zack Haikal
Nama Penuh : Wan Zack Haikal Bin Wan Noor
Tarikh Lahir : January 28, 1991 (age 21)
Tempat Lahir : Kuala Lumpur, Malaysia
  Ketinggian : 1.63 m (5 ft 4 in)
Posisi : Striker & Midfielder

kepada gadis-gadis yang menaruh hati kepada Wan Zack, jangan frust tau adik -adikku.
Wan Zack Haikal dah ade awek. cun lagi :) doakan sahaja kebahagiaan mereka
penyanyi rupanya awek  Wan Zack Haikal ni yea.tak femes lagi. nanti femes la tu yea

awek Wan Zack Haikal, Zzati

NAMA KOMERSIAL: Zzati
NAMA PENUH: Nur Izzati Mohd Rashid
ASAL: Bandar Jengka, Pahang
TARIKH LAHIR: 3 September 1993
UMUR: 19 tahun
LAGU SINGLE: Bukan Sombong, 3 Langkah, Akan Aku Nanti, Cintaku Hanya Padamu
ADIK-BERADIK: Anak sulung daripada dua beradik
SEKOLAH: Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Jengka II, Pahang



facebook : ZZATI
instagram : zzatizzati

apapun moga bahagia dan berkekalan  la yea
 ^__^

pstt!!
tak ada sapa nak tahu tentang Azamuddin Akil atau Mahali Jasuli ker
mentang - mentang la mereka tu tak hensem dari Wan Zack Haikal yea,
diorang pun jaringkan gol gak untuk Malaysia :)

 Azamuddin Akil, Mahali Jasuli



47 comments:

  1. Owh hensem2 footballers malaya kita. sumer dah ada aweks. muda nyer la hai.

    ReplyDelete
  2. hahaha.. jgn dia jd mcm KFCM daa laa, kan..kan..

    ReplyDelete
  3. Barulah sekufu kan... org glemer, pasangan dia pun glemer jugak!

    ReplyDelete
  4. hehe wan zack ni yg risau dia ada angin...kena angin pus pus datang sekejap je dia cramp....apa2 pun semoga wartawan hiburan tak kacau dia masa musim AFF ni...takut terganggu konsentrasi

    ReplyDelete
  5. masuk goal je, semua angau... hahaha

    ReplyDelete
  6. waahhh nnt awek die plak fofularr....hhehehe

    ReplyDelete
  7. wah..penyanyi rupanya awek dia ni..cantik jugak..hehehehe

    ReplyDelete
  8. hadoi... makin frust la peminat2 si wan zack ni, bila baca entri ni... hahaha

    Nuffy: White.my

    ReplyDelete
  9. tak minat pun wan zack ni . suka mahalii yg bersahaja . hihih

    ReplyDelete
  10. @Nastyna muda lagi. wan zack ni sama baya dengan adik bongsu ni :)

    ReplyDelete
  11. @Cik Syida kalau jadi mcm KFCM tu, anggap jea la tak ade jodoh kan..hehe

    ReplyDelete
  12. @Hatimi Tahirruddin diorg kena biasakan diri kan.
    pemain bola bila dah femes mesti media akan kacau punya.sebab citer diorg ramai yg nak tahu :)

    ReplyDelete
  13. @pha is angau kalau yg masukkan gol tu boleh tahan la rupanya.

    kalau tak, tak ade yg pandang gak kot.

    ReplyDelete
  14. @Nory Zoulkefle of course.dah popular dah pun

    kalau tak popular tak ade la sis tahu ni :)

    ReplyDelete
  15. @dEdEQ dE wIshEs bagi sis tak ade la hensem mana. tapi rupa tu ade la

    ReplyDelete
  16. @boni kacak amboi..tang awek cantik la yea

    wan zack tak cantik lak..ehehe

    ReplyDelete
  17. @Nora Karim haha..ade yang frust ker

    ala..ramai lagi pemain bola sepak tu.pilih jea yang lain :)

    ReplyDelete
  18. @CekbOlat-bOlat wah..ade yg minat Mahali Jasuli

    sis nak minat sapa lak ni. minat Azamuddin Akil pun boleh la..ehehe

    ReplyDelete
  19. Saya buat GA : http://cikgadistakcomel.blogspot.com/2012/12/be-my-200th-follower-ga.html . Join or tolong Faie promote . Thanks ^ ^

    ReplyDelete
  20. @hainom OKje bagus la tu kan. dua2 glamer nnt.so tak ade la yg cakap tumpang populariti yea..hehe

    ReplyDelete
  21. eh, suka jantung je akak kata mahali tak hensem dari wan zack. haha. alamak, wan zack dah berpunya....

    ReplyDelete
  22. untung ler awek die..tempias femes..hehe

    www.syerabegam.com

    ReplyDelete
  23. memang terus glamour wan zack ni..jangan nanti tenggelam dalam glamour dah la ye..huhu

    ReplyDelete
  24. PERGH MAKIN PEMES, KALAH LA APEK NGAN SAFEE SALI PASNI KAN~

    ReplyDelete
  25. Wan Zack terbaekk !! dia mmg excellent player la malam tuh huhu ~ tp Mahalli lbh menyerlah masa 2nd half game:)

    Azamuddin pon apa kurangnya ~ suma bestlah . hehe

    ReplyDelete
  26. @M Fizan kalau hensem dah lama awek mahali glamer dik..hahaha

    biasa la tu.pompuan selalu terpaut dengan rupa kalau tgk bola.

    ReplyDelete
  27. @Syera Begam boleh la femes skali lepas ni.biasa la tu kan. bila dah femes ramai la yg nak korek rahsia peribadi mereka :)

    ReplyDelete
  28. @nur anis harap tak mcm tu la. glamer pun still kena main bagus gak :)

    ReplyDelete
  29. @liza♥aufa

    kalau main baik pastu ade rupa confirm femes punya

    ReplyDelete
  30. @Cik Farhana Wan Zack mmg main bagus. dari dulu pun dia mmg ok

    cuma skarng jea lagi femes kot.penangan bola sepak ni mmg hebat la :)

    ReplyDelete
  31. betul tu nik sket ari lagi glamer la tu...

    ReplyDelete
  32. nak tau jugak psl azamuddin dan mahalli tuh

    ReplyDelete
  33. @Haryati Faizal tengah glamer dah skarng ni..hehe

    capat jea kan :)

    ReplyDelete
  34. @Mimie
    aihhh..ade yg nak tahu ker. nanti nik cari detail sal diorg lak..hehe

    ReplyDelete
  35. @syiela tengah meletup skarang ni.penangan bola aff suzuki.mcm apex gak dulu. popular sebab aff suzuki gak..hehe

    ReplyDelete
  36. alaa, melepas dah ada awek rupa nya.

    ReplyDelete
  37. baru dengar lagu pompuan nih. best jugak suara dia kan. hihi

    ReplyDelete
  38. @Shasha Yacob alaaa. cari jea yang lain.ramai lagi pemain bola yg hensem tapi tak glemer lagi..hehehe

    ReplyDelete
  39. @Shasha Yacob akak pun dah dengar. boleh tahan la suara bila dia nyanyi time main gitar tu :)

    ReplyDelete
  40. @Wanieys a.k.a IbuQalief dah femes dah skarng ni..hehe
    ngan awek skali femes

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^