Tuesday, December 4, 2012

We ♥ Khairul Fahmi Che Mat


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

entry tanda sokongan untuk penjaga gol TRW, Khairul Fahmi Che Mat


Langkah seorang juara. Jika Piala Suzuki AFF 2010 dan Sukan Sea 2011,
 Malaysia mendapat Johan ramai yang memuji ketangkasan Khairul Fahmi Che Mat di gawang.
Namun, hanya kerana satu kesilapan beliau iaitu ketika gol kedua menentang Singapore tempoh hari, beliau dituduh sudah hilang momentum.
Jika dilihat di laman sosial seperti Facebook, teruk Khairul Fahmi dikecam hebat ekoran pengumuman beliau untuk berkahwin dihentam oleh peminat bolasepak Malaysia.

sumber : I KELANTAN
kalau korang tak suka dia itu hak korang. tapi nik memang minat dia. minat sebab dia pemain bola
nik memang suka tengok bola sepak especially bola sepak tempatan dan of course la support pasukan TRW kannn :)
dan tak kisah lah pemain dia ada rupa ke tak, janji ada skill yang tersendiri.
Apex..he is one of the best keepers we have.
korang pun kena tahu dia juga manusia biasa..ada kala naik dan ada kala turun
tak terbaik di Malaysia pun tapi Apex still terbaik di hati rakyat Kelantan dan penyokong TRW :)



 i'm as his supporter, always behind him and support him!
Gomo Apek Gomo
we are proud of you, Apek
teruskan komitment anda demi Malaysia dan Kelantan ^__^

34 comments:

  1. adat la kan nik ada yg suka ada yg xsuka kat KFCM ni kan hehe

    ReplyDelete
  2. suka dgn apek ni.. terbang sana terbang sini

    ReplyDelete
  3. beselah. manusia. taem kite ade kat atas. ramai yg sokong. bile kite jatoh ke bawah. ramai penghentamnye..

    ReplyDelete
  4. apek ni letak jawatan dan masuk dunia hiburan terus pon ok kan heheheh

    pemes dah dia ni dalam dunia seni~

    ReplyDelete
  5. biasalah turun naik performance...apek mud alagi..pasni perform semula yer :)

    ReplyDelete
  6. @Wanieys a.k.a IbuQalief

    adat la tu kan.

    tak suka nak buat mcm mana.takkan nak paksa org suka yea dakkk..hehe

    ReplyDelete
  7. @dEdEQ dE wIshEs dia memang terbaik so harap akan jd penjaga gol terbaik lagi :)

    ReplyDelete
  8. @syiela sis pun suka tgk cara dia jaga gawang.mcm2 aksi. dia mmg suka terbang sana sini tuk jaga gol dari bola masuk..hehe

    ReplyDelete
  9. @~cik atin~ kritik boleh.cuma jgn la nak hentam teruk2.

    diorg pun manusia biasa jea. ade silap dan salah kan :)

    ReplyDelete
  10. @liza♥aufa femes dia sebab dia pemain bola.nanti kalau join bidang seni mesti dah tak femes..hehe

    apex hebat kat padang so dia harus ade kat padang..hehe

    ReplyDelete
  11. @ayut
    setuju sgt. dia muda lagi.umo pun baru 23.

    mmg biasa la performance tak elok tu.dia popular sebab tu ramai yg tak puas hati bila performance menurun kan :)

    ReplyDelete
  12. adat amin bola nik, kalau kalah mesti keeper or back yang akan dipersalahkan. kalau menang, striker pulak yang dijunjung. lain citer pulak kalau si khairul ni score gol, hehe..

    ReplyDelete
  13. jaa pon suka apek. org kita ni mmg la selalu jer suka salahkan kan org. bila menang disanjung. bila berlaku sebaliknya dikeji. bkn nak support. lagipun dia pun manusia biasa bukan malaikat. kan?

    ReplyDelete
  14. Yups, gomo Apek gomo. takkan la sebab silap sikit nak hantam tak ingat. Yg duk hentam tu boleh la ker buat sehebat dia selama ni? plus is he just a human being kan, give the guy some credit la.

    ReplyDelete
  15. Lumrah kak..bila kita hebat org puji2 bila kita buat silap org pijak2 ..

    ReplyDelete
  16. Biasaah nik. Manus memang mcm tu. Tapi atien sendiri mengaku, agak kecewa dengan Apek semasa menentang Singapore tempoh hari. Tetapi biasalah. Manusia belajar drpd kesilapan :)

    ReplyDelete
  17. haha minat sikit2 dah sis kang encik hubby jeles ahaha

    ReplyDelete
  18. sedih dengar org kutuk KFCM...walaupon nory bukanlah peminat fanatik kfcm tpi sedih tgk die kena kecam teruk disebabkan 1 kesalahan je..bukan ke sebelum ni kfcm dah byk selamatkan gawang gol negara..takkan sebab baru kalah sekali ni, kite nak hentam die teruk2, dahlah die nak kawen, byk masalah nak kena pikir..ciannn die..=)

    ReplyDelete
  19. hahahaha. bukan je apek yang kena hentam , raja gopal pun teruk kena hentam.hahahaha

    ReplyDelete
  20. @Orga
    kalau apex score gol , ajaib sgt dah tu..hehe

    striker tak menyerlah tak apa la kan. keeper gak ttp salah yea..hehe

    ReplyDelete
  21. @jaakechik btol la tu. yang main bola tu pun semuanya manusia kan. dah kalah nak buat mcm mana. kita dan jlnkan tugas kita sbgai penyokong.

    nak kritik boleh tapi jgn la sampai mengutuk :)

    ReplyDelete
  22. @Nastyna yg hentam tu boleh ker main bola masalahnya. kadang2 yang bercakap ni, bola pun tak tengok..hehe

    skaarng ni ramai yg berani cakap kat fb jea.kalau kat luar senyap :)

    ReplyDelete
  23. @Jna marcello biasa la tu kan. kesian la. dah mcm menjatuhkan semangat dia dah.

    hope Apex buat lagi better nnt.

    ReplyDelete
  24. @Atien abern sebab biasa kita tgk apex mmg tak pernah menegecewakan.sebab tu bila mcm ni ramai yg salahkan dia

    tapi last2 kita kena fikir gak.kalah menang adat permainan.tak boleh nak salahkan satu pihak jea :)

    ReplyDelete
  25. @Cik Ain minat sebab Apex main bola jea

    hubby tetap lelaki paling sis minat sampai bila2..hehe

    ReplyDelete
  26. @Nory Zoulkefle akak pun bukan peminat fanatik KFCM. tapi kesian gak la org duk kutuk2 dia kan

    mcm yg bercakap tu hebat sgt jea..hehe

    ReplyDelete
  27. @boni kacak tak baik la hentam2. kritik boleh tapi berpada2 la

    semua org kecewa kalau kalah.sapa nak kalah.tak ade org yang nak kalah kan. so kita support la sekadar yg kita mampu
    tak nak support diam jea kan..hehe

    ReplyDelete
  28. apapun tahap permainan ada naik turun..keep on believing MAlaysia Boleh

    ReplyDelete
  29. @Arjuna Silvera

    kena sbgai peminat of kena sentiasa support.

    kritik boleh tapi jgn la hentam sampai teruk sgt. mcm mereka tu tak beri apa2 kejayaan kat malaysia jea sblm ni..huhu

    ReplyDelete
  30. betul tue nik...Apek adik beradik sebapa gan akak...lain mak..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^