Saturday, December 8, 2012

yeah suami balik


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

hati sepanjang hari ni berbunga - bunga lebih daripada biasa.
sebab hubby balik Puchong petang ni.
rindunya kat dia . ini baru 2 bulan berjauhan dengan suami. dah terasa macam bertahun lamanya. ecece
kali ni hubby cuti agak lama, so dapat lah bermanja dengan lebih lama  .. hik hik hik!

sebenarnya hubby nak buat suprise la konon. mula dulu bagitau balik sabtu,
pastu jadual tukar ker selasa minggu depan coz tak ade orang ganti katanya.
tapi cik isteri tak caya. siasat punya siasat memang confirm dia balik arini..hehe
kan dah kantoi.. lain kali jangan cuba nak sorok tau.
instinct saya kuat :)


have a safe journey B
can't wait to see you

24 comments:

  1. wah... banyaklah perancangan lepas ni ye.....

    ReplyDelete
  2. 2 bulan kak?? lamanya...kalau nory taktawlah cmne kalau berjauhan ngan abi...hehehhe

    ReplyDelete
  3. wahhh suke laa akak yeee, hehee
    Betul2x perasaan isteri nie kuat sikit..
    Selamat bermanja manja akak.. :P

    ReplyDelete
  4. seronoknyela kak nik..hehe..tumpng hepi jugakla=)

    ReplyDelete
  5. wahhh gumbira. enjoy ur manja time to the fullest k.

    ReplyDelete
  6. wah2...happy lah tue ada suami nak layan manja2 hahaha...jgn tak update blog plak nik..nnt peminat rindu hihihi...
    dan selamat bercuti2!!!...

    ReplyDelete
  7. HEPI LA TU .. HEPI LA TU .. HEHE .. SELAMAT MELEPASKAN RINDU KAKA

    ReplyDelete
  8. @munna

    tu la. tengah merancang mcm2 ni. harap2 tercapai la..hehe

    ReplyDelete
  9. @Nory Zoulkefle kan... akak rasa pun lama gak.

    tapi nak buat mcm mana.dah keje hubby mcm tu.kena la redha :)

    ReplyDelete
  10. @Eiqa Almond suka sgt lad ik
    perasaan isteri mmg kuat so tak boleh nak tipu.
    lagi skarang ade kemudahan internet.senang jea nak kantoi..hehe

    ReplyDelete
  11. @nabila azmi mesti la seronok

    org yg di tunggu nak balik..hehe

    ReplyDelete
  12. @Nastyna

    ok dear.. kena enjoy btol2 la ni

    nanti takut kena pisah lama lagi.hehe

    ReplyDelete
  13. @ira_bluebee huhu...sis mana la ade peminat. tak popular pun...sedey


    harap2 blog tak di abaikan la.haha

    ReplyDelete
  14. alal kak ros . dia nak buat suprise tu. janganlah pecahkan rahsiah dia. dia nak buat kak bahgia, sweet gitu . hihi

    ReplyDelete
  15. @shasha yacob

    rahsia dan pecah la. akak tak suka nak suprise ni

    kang terkejut sakit jantung lakkan..hehe

    ReplyDelete
  16. haha.. ada hati nak wat surprise yer. kan dah kantoi..hihi... bgus ler dia dah balik, jadual hujung tahun ni nak melancong ke mana pulak?

    ReplyDelete
  17. @jaakechik suprise dah tak jadi..hehe
    hujung tahun ni maybe ker Langkawi :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^