Thursday, January 3, 2013

#11 Spontaneous Thursday


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


kami redha dengan ketentuan Ilahi
In shaa Allah.. akan tiba masanya jika Allah mengizinkn kami
Doakan kami yea.. :)

68 comments:

  1. insyaAllah. byk2 doa yer..

    thanks sudi singgah blog sy.. hehe

    happy new year!

    ReplyDelete
  2. Blog anda tersenarai dalam blog terbaik Aniq Bukhary 2012.. lihat list dalam blog saya malam nti.

    ReplyDelete
  3. keep on trying..
    InsyaAllah one day..
    all the best..
    semua ada rahmatNya

    ReplyDelete
  4. In Shaa Allah...marilah kita bersama2 berdoa...Aminnn...

    ReplyDelete
  5. Insyaallah nik akan ade rezeki nik,,, ros doakan... Nik byk berdoa yer..allah bg peluang nik manja2 dgn asben dulu :)

    ReplyDelete
  6. insyaAllah...teruskan berusaha dan berdoa ye...

    kami semua doakan sis...

    ReplyDelete
  7. smoga Allah melimpahkan rezeki...ameen..

    ReplyDelete
  8. sama lah kite...

    tapi sekarang rasa makin selesa berdua, taktaw lah kalau ade anak nnt cmne...hehehe...

    kalau ade rezeki tak kemana, ade hikmah nya Allah lambat kurniakan zuriat buat kita sebab die nak bagi kite bermanja puas2 dengan suami kite...kan..kan..

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah, byk-byk bersabar ye Nik :)

    ReplyDelete
  10. akan tiba masanya nanti insyaallah..
    banyakkan berdoa meminta padaNYA

    ReplyDelete
  11. take care dear..doakan yg terbaik utk kamu..

    ReplyDelete
  12. Insya Allah... ada la nnt rezeki sooner or later.

    ReplyDelete
  13. insyaallah..keep doa..=)...

    mane tau kot2 sekali dpt kembr 3 ke.hee=)

    ReplyDelete
  14. kalau ada rezeki adalah. banyakkan berdoa :)

    ReplyDelete
  15. insyaAllah 1 hari nnti sis akn merasai apa yg org lain rasai :)

    ReplyDelete
  16. insyaallah.trus usaha dan doa k.pasti ada bila tiba masanya.allah knows the best

    ReplyDelete
  17. inshaAllah.. ade tu nanti.. sabarnyer.. Allah pasti dah mengatur yg terbaik utk puan nik. Allah takkan hampakan hamba2Nya.. ^^

    ReplyDelete
  18. Insyaallah bila sudah tepat waktunya,
    Allah akan kurniakan dengan baroqah.. :)

    ReplyDelete
  19. aminnnnnnnnnnn
    aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    akak doakannnnn
    insyaallahhh ... jgn putus berdoa yee dik ..

    ReplyDelete
  20. yer.. teruskan berdoa dan berusaha.. jangan putus asa ya.. saya dulu pun lewat jg dapat anak..

    ReplyDelete
  21. saya doakan yang terbaik buat awak dan suami... amin..

    ReplyDelete
  22. amin..inshaallah Allah tahu bila kita btl2 bersedia..byk2 berdoa dan usaha ;)

    ReplyDelete
  23. insyaALLAH.... banyakkan usaha dan doa ... pasti ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  24. takpe, mungkin ada hikmah disebalik semua ni, yang penting jan stress... tapi sentiasa berdoa semoga Allah makbulkan permintaan nik...

    ReplyDelete
  25. smpi masa pasti ada..truskan berusaha ye nik..perancangan Allah itu indah..kan? :)

    ReplyDelete
  26. @Nafisya Ismail in shaa Allah. sentiasa berdoa :)

    selamat tahun baru

    ReplyDelete
  27. @Arjuna Silvera in shaa Allah, masih berusaha dan akan terus berusaha :)

    ReplyDelete
  28. @Nory Zoulkefle kita sama yea
    teringin nak ada baby.

    mmg ade hikmah.nak suh bermanja puas2 dengan suami dulu yea

    ReplyDelete
  29. @nabila azmi in shaa Allah. kalau dapat kembar 3 lagi best tu..hehe

    ReplyDelete
  30. @ashra btol.perancangan Allah adalah yg terbaik :)

    ReplyDelete
  31. @BERT
    akan sentiasa berdoa dan berusaha.thanks :)

    ReplyDelete
  32. @Haryati Faizal in shaa Allah.kdg2 jea stress..tapi tak selalu..hehe

    ReplyDelete
  33. @♥ ROS ♥ thanks ros. manja2 dan mengada2 dulu ngan hubby yea

    ReplyDelete
  34. amin kina doakan semoga dipercepatkan ya:)

    ReplyDelete
  35. kak nik, nadia pon.. tapi xpe, kak nik jangan risauuuuuu. Dia dah aturkan perjalanan hidup kita seindah mungkin. :)

    ReplyDelete
  36. tabahkan hati n banyak doa ye... ramai yg mcm n, ambil masa nak dapat bb..tapi bila dh ada sorang, berderet n rapat2 lak lepas tu...

    ReplyDelete
  37. @nadia sama la kita yea. insyaAllah, percaya pada perancangan Allah kan :)

    ReplyDelete
  38. @Aisy Nasiha harap2 mcm tu la kan. nak ramai anak2..hehe

    ReplyDelete
  39. insyaALLAH akan ada rezekinya nanti...hope akak sabar yer... yg penting doa doa dan doa... jaa dulu pun 3 thun kawin bru dapat anak...

    ReplyDelete
  40. @jaakechik thanks jaa..takkan putus berdoa.moga ade rezeki akak nnt :)

    ReplyDelete
  41. In Shaa Allah lepas ni ada rezeki utk nik n suami

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^