Wednesday, January 2, 2013

#14 : Wordless Wednesday - jom spot check diri sendiri


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


48 comments:

  1. setuju.. Nik.. suka tengok font hp nik.. macammana Nik buat, nik pakai henfon samsungkan? hehehe *tak de kaitan*

    ReplyDelete
  2. emm..pandai2 lah guna ke arah kebaikan kan..;)

    ReplyDelete
  3. it's very true indeed sebenarnya... ^_^

    ReplyDelete
  4. hehehe.mudahan kita pun x tgolong dlm kalangan bdosa dlm tenet nikan.amin

    ReplyDelete
  5. itu yg sebaiknya...nilai balik diri kita...

    ReplyDelete
  6. realiti skrg nie..betullah apa yg dia ckp tu..

    jom singgah blog sya juga..
    -->http://www.wadahberbicara.my/

    ReplyDelete
  7. berikutn cerita psl apa ni dear?

    ReplyDelete
  8. cmne akak printscreen sreen henpon ek.??

    hehe

    ReplyDelete
  9. Internet tak salah gunakan utk kebaikan ganjaran pahala juga boleh diperolehi..

    Selamat tahun baru dari kakak.

    ReplyDelete
  10. semoga kita semua sentiasa diberi kesedaran... sedar dari sikap yg membolehkan kita terjerumus dalam dosa2 nie...

    ReplyDelete
  11. muhasabah balik, perbaiki diri...

    ReplyDelete
  12. Lain orang lain caranya, and thats for him... banyak jer benda ke arah kebaikan kita blh dapat dari internet ni.

    ReplyDelete
  13. BERFIKIR SAMPAI DPT JAWAPAN NI HEHEHE

    ReplyDelete
  14. btul tu. kdgkala kita trlepas kata hingga mengguris hati byk pihak

    jom check ,,& ,,perbaiki diri

    ReplyDelete
  15. nadia pon kadang2 alpa kak nik T__T

    ReplyDelete
  16. medium tenet ni xleh disalahkan....yg patut di salahkan penggunanya...mereka patut pilih arah mana yang mereka patut pandu..

    ReplyDelete
  17. @Haryati Faizal yea la. tak guna salahkan org lain kan :)

    ReplyDelete
  18. @Cik Honney mmg btol apa yg dia cakap.setuju sgt

    ReplyDelete
  19. @Nastyna mmg ade kebaikan kalau kita pandai guna kan :)

    ReplyDelete
  20. @nadia sama la akan pun. so jom kita sama2 periksa diri kita kan :)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah dia pk mcm tu.

    hmm, sama2 jaga diri masing2.

    ReplyDelete
  22. happy new year and hope yg terbaik untuk diri in 2013 ye

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^