Wednesday, January 23, 2013

#16 : Wordless Wednesday - sarapan pagi


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers



Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar


34 comments:

  1. wahhh byknyer makanan utk bekpes...nory jarang bekpes...biasa brunch terus...hehe

    ReplyDelete
  2. nk yg bawah sekaliiii...lame tak mkn.. :)

    ReplyDelete
  3. yang mulatu apa yerk nik... kelapa ngan ikan ker.. yang dua2 bawahtu akak paham...

    ReplyDelete
  4. Kuih no. 1 tu kakak tak tahu nik. Tapi yg piring ke dua dan tiga kakak suka teramat... cek mek molek!!

    ReplyDelete
  5. wah2 tergoda tgk makanan tu..ketayap tu suka2 hehe

    ReplyDelete
  6. pulottt ikan kerim huhu best kalau makan time ujan.

    ReplyDelete
  7. atas tu, pulut ikan kering ke..?

    ReplyDelete
  8. yg 1st tu apa?

    adoi mcm ngidam plak nak cuba...~

    ReplyDelete
  9. pulut tue yang terangkat tue..tmbah2 musim hujan makin lagi mengancam

    ReplyDelete
  10. gambar first sungguh buat akak terliur hihihi

    ReplyDelete
  11. jaa terliur pic yg first tu kak, pulut gaul nyiur bersama ikan rebus goreng...waahhh lama nya tak makan..tetiba teringin!

    ReplyDelete
  12. @Haryati Faizal tu. pulut+kelapa parut dan ikan kering..hehe

    ReplyDelete
  13. @Nory Zoulkefle nik kena sarapan walaupun skit..hehe
    kalau tak perut berbunyi..hahaha

    ReplyDelete
  14. @Cho Zila ada pulut kak.makan ngan kelapa parut dan ikan kering.makanan ore kelate

    ReplyDelete
  15. @pha is yup..tak pernah makan yea masa kat kelantan..hehe

    ReplyDelete
  16. @liza♥aufa pulut=kelapa parut dan ikan kering.sedappp

    ReplyDelete
  17. @N.Aima K pulut, kelapa parut dan ikan kering..sedappp.

    ReplyDelete
  18. @jaakechik sedap kan ja. makanana ore kelate kito la tu.

    ReplyDelete
  19. @Kakzakie yang pertama tu pulut, ikan kering dan kelapa parut kak. tu la makanan org kelantan kami..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^