Monday, January 14, 2013

1st cheque dari Exabytes


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah
dapat cheque dari Exabytes .walaupun taklah banyak tapi bolehla dari tak ada kan
rasanya baru sebulan nik letakkan iklan tu kat blog.cepat btol cheque sampai
last kontrak sampai akhir bulan Feb.. harap dapat sambung kontrak untuk 3 bulan lagi..hehe
nak tahu detail macam mana nak join boleh klik di sini yea


pstt
ini entry auto publish
insyaAllah. akan ziarah korang semua bila balik dari kampung nanti :)

58 comments:

  1. Alhamdulillah.. rezeki tu. Dah boleh dapat nasi kerabu lengkap 20 bungkus tau. Nik jangan makan banyak2 tau (ayat jeles)

    ReplyDelete
  2. bagusnyerr..sape nk bg 50 hengget free2 kan..boleh cuba ni..;)

    ReplyDelete
  3. moga dpt sambung lg utk 3 bln seterusnya.. ;)

    ReplyDelete
  4. untunglah..... makan banyak bdn x naik.... kak munna ni lebih je sikit bdn mcm di pam2 naiknya

    ReplyDelete
  5. Menariks..saya ni cam kurang pandai bab2 gini,nuffnang semua.nak kena blaja gakkan .cam menariks.

    ReplyDelete
  6. yeahhh blh la akak belanja nnti eh. hihi.

    ReplyDelete
  7. The only thing yg saya daftar is bende alah heartbeat apa tah tuh. Itu pun bukannya menguntungkan sangat sebab tak ramai yg click ~ Inikan pula nak dapat cheque =_=

    ReplyDelete
  8. wah.. cepatnya.. susah nak maintain trafik.

    ReplyDelete
  9. tahniah.. lya x pnh guna iklan lain selain Nuff

    ReplyDelete
  10. wow.nuffnang ada. exabyte pon ada.kayo2.hehe

    ReplyDelete
  11. wuiyoooo, sounds interesting! Take care, sis Nik!

    ReplyDelete
  12. itu sudah baguihkan.. cepat gak dapatnyer...

    ReplyDelete
  13. tahniah kak...murah betul rezeki blog ni... :)

    ReplyDelete
  14. kak nik, siang tadi nadia datang jalan2 blog kak nik nak tengok maharajalawak mega. dah leh dahhhh T____T

    ReplyDelete
  15. Tumpang tanya. Kalau dah join program ads lain, exabyte still boleh accept new blogger tu tak? Sebab saya masuk Nuffnang, but nuffnang bagi syarat yang saya tak boleh masuk program lain (dulu saya masuk adverlets), sebab nanti status saya downgraded. Itu yang payah tu.

    ReplyDelete
  16. @Nastyna hehe..boleh makan mcm2 kan dgn duit rm 50 ni..hehe

    ReplyDelete
  17. @Khairul Bakhtiar yang ni tak jejas nuffnang. blogger baru boleh join asl kan uv blog 350 utk unik visitors

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^