Wednesday, January 16, 2013

adik dan hospital


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

adik kena warded balik kat HUSM semalam. ingat selasa dapat la operation. tetiba kena tunda hari khamis lak.banyak benda yang nak kena di kaji sebelum operation.
so tak dapat nak tunggu sampai khamis.adik-adik nik yang lain terpaksa balik ,keje kan.mana la dapat cuti lama.hubby nik pun susah nak dapat cuti so nik pun terpaksa gak balik.

InsyaAllah, lepas operation kami balik lagi 
walaupun berat hati nak balik tapi terpaksa la kan ..sob.. sob.. sob
In sha Allah, panjang umur kita jumpa lagi
moga Allah permudahkan urusan adik dan family saya kat Kelantan.


dah mula rindu dia :(
sebelum ni jaga suami kat IJN , kali ni jaga anak kat HUSM lak. moga Ma sentiasa di berikan kekuatan oleh  Allah

ambik gambar kenangan,adik cakap kot-kot dia kurus lepas operation nanti..cehhh
buang buah pinggang jea. bukan buang lemak dik oiii
kalau kurus nanti , ada lagi yang datang merisik kang, pening kepala ayah nanti..hahaha

apapun
moga selamat jalani pembedahan . kembali sihat dan ceria seperti selalu



36 comments:

  1. wahh ceria jee dye..Na pun berdoa semoga segala nye dimudahkan AMEEN...

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan..banyak2 doa..In shaa Allah semoga semuanya kembali seperti biasa. Amieen

    ReplyDelete
  3. susah gak kan nik.. kitani duk jauh2 nggan family.. itulah pengorbanan seorang ibukan.. ada waktu kita susah ataupun senang.. harap akak juga lebih menghargai ibu akak...

    ReplyDelete
  4. U all memang semua lawa2, your mom pun cantik, mesti muda2 dulu jangok habis kan. Moga adik Nik get well soonest. Tak payah kurus lagi dah lawa sangat dh tu.

    ReplyDelete
  5. Ujian dariNya..
    semua ada hikmat..
    moga sihat sentiasa

    ReplyDelete
  6. semoga adik NIk baik2 ye.. InsyaAllah :D

    ReplyDelete
  7. INSYA ALLAH .. MOGE SEMUA JALAN NGAN LANCAR .. AMIN

    ReplyDelete
  8. smoga adik selamat dibedah ya..

    ReplyDelete
  9. semoga semua dipermudahkan, amin...

    ReplyDelete
  10. sempat lagi bergambar tu.. hehe
    smoga beliau cepat sembuh...
    kalau minggu lepas, pha is masih kat husm. skrg dah kat penang. kalau x, boleh gi melawat.. heheh

    ReplyDelete
  11. esok bedah ek. semoga semuanya selamat. pak cik saya dua2 belah buah pingga tak de. dah lebih 10 tahun dia buat dialisis. yang penting bg semangat kat dia yea..

    kalau cakap pasal buah pinggang.. rindu arwah abah saya. huhuhu

    semoga Allah panjangkan umur idzni dan dipermudahkan segala urusan. aminnnnn

    ReplyDelete
  12. semoga operation berjaya dan adik nik sembuh cepat

    ReplyDelete
  13. semoga urusan di permudahkan dear

    ReplyDelete
  14. saya doakan mudahan selamat dan sihat jalani pembedahan ya..

    ReplyDelete
  15. @Nastyna mana tahu ni. Ma nik mmg jagok dari muda2 lagi. mcm2 fesyen dah pernah try..haha

    ReplyDelete
  16. @pha is sempat lagi.bosan tak ada buat apa..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^