Sunday, January 13, 2013

bahan bukti


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

ramai yang tegur saya nape kurus sangat
soalan-soalan cepumas yang biasa keluar dari mulut kawan-kawan dan family

tak makan ker, kurus sangat ni
makin kurus nampak. diet yea
dulu berisi, apesal kurus semacam ni.bagi la petua macam mana nak kurus
naper tengok makin kurus jea.macam orang sakit pun ada

huhu..sedeyyy..ada ker ayah nik cakap anak dia kurus macam orang sakit :)
saya dulu memang berisi, so kawan-kawan lama kalau jumpa mesti tanya petua kenapa boleh kurus
susah nak explain sebab saya tak tahu kenapa saya tetiba boleh kurus. metabolisme tetiba tinggi kot..hihi
bahan bukti. saya kurus bukan sebab tak makan
 Chicken Chop
Nasi Ayam
Char Kuey Teow
Teh O Ais Limau
nak gak letak sebagai bahan bukti :)

dah makan banyak tapi berat badan tak jugak naik.acaner? redha jea la kan.
realiti manusia..yang gemuk nak kurus.yang kurus nak gemuk
gemuk or kurus memasing ade kelebihan dan kekurangan
bersyukur atas apa yang ada

pstt
ini entry auto publish
insyaAllah. akan balas jejak korang semua bila balik dari kampung nanti :)

48 comments:

  1. sama la kita, makan macam2 tak kira masa, tapi gtu gak.. mgkin sbb metabolisme tinggi dan breastfeeding... xpe yg pnting sihat kan...

    #terasa lpaar lak tgk menu2 makanan di atas.. huhu

    ReplyDelete
  2. siap tunjuk bahan bukti lagi nak tunjukkan yang dia makan banyak...dear... x cukup lagi tu dear...kena tunjuk gambar tengah suap makanan before and after pinggan licin...he he he... baru orang percaya... (gurau2 jangan marah ek)

    ReplyDelete
  3. chicken chopppp tu buat saya rasa nakkkkkk makan dalam masa terdekat. hihi

    ReplyDelete
  4. Tapi kan , ada je orang mkn la apa pun tapi mmg kurus je. Jeles hokayh. if Ty , sure nek mendadak uwaa

    ReplyDelete
  5. hahaha....lapa lak tgk mknn....

    ReplyDelete
  6. sama la ngan jaa kak nik.. makan banyak tapi berat badan x penah naik..makin cengkung ada laa.... berat jaa 37kg jer tau..sedih betul!

    ReplyDelete
  7. kami tau nik makan banyak hihihi.

    tp certain ppl mmg payan nak naik, i pun penat mkn tp berat tak naik2.

    my mom selalu tanya, tak makan nasik ker? hahhaha

    ReplyDelete
  8. mcmne badan kurus.??? hihi
    Na rasa Na dah berisi kak ;c

    ReplyDelete
  9. haha . kurus itu menarin ape . adoii semua mkanan kat atas tus sedap2 la . huhu

    ReplyDelete
  10. kurus itu menarik . hee . wah mknan kat ats tuh semua sdap2 eh . hee

    ReplyDelete
  11. nanti dah peknen dan lepas bersalin sure naik skit hehehe

    ReplyDelete
  12. wahhhh.. char kuey teow pun ada...
    tetiba jadi teringin nak makan char kuey teow...

    ReplyDelete
  13. mmg byk mkn ni...mgkn jenis tlg kecik kot..tu nmpk kecik jer...pastu ssh nek bdn yer..minum susu la..cpt ckit nek..hihihi

    ReplyDelete
  14. untung la makan byk badan tak naik pn. huhu.

    sy makan byk naik tang pipi je. lg tak best. hehe.

    ReplyDelete
  15. sedapnye nik...takpe...yg penting nik sentiasa sihat...

    ReplyDelete
  16. kkdang2 cmtulah.hehe nak buat cmna dah badan mcm tu..

    ReplyDelete
  17. tunjuk bukti sbb nk tnjuk yg nik memg kuat mkn kan kan kan

    ReplyDelete
  18. berat tak naik2? sumpah jelessssss kak nikkkk.

    ReplyDelete
  19. hersheys kisses tu cekelat fevret Na taw =DD

    ReplyDelete
  20. @Farah Waheda Wahid buruk lak nanti bila tunjuk gambar makanan yg dah abis..hehe

    ReplyDelete
  21. @Nastyna kan..kalau kurus jea mesti tanya tak makan nasi ker..huhu

    ReplyDelete
  22. @Jna marcello nak kuruss lagi tu,tang mana la berisi nyer

    ReplyDelete
  23. @ayut

    tak minat sgt minum susu ni. tapi boleh try..hehe

    ReplyDelete
  24. @نورعيم sama la ngan sis. naik tang pipi jea

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^