Monday, January 7, 2013

Cookies Wagon


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 semalam masa event  kat Dataran Gemilang,  Presint 4 Putrajaya , tertarik tengok van color pink ni.
rupanya ni Cookies Wagon . kedai cookies bergerak yang beroperasi dalam van.
van dia memang cute, color pink gitu. ada jual cookies, cupcakes dan ice blended


the cute pink truck  ^___^
nik semalam sempat try Choco Freeze (Ice Blended Chocolate) jea
Choco Freeze ni harga RM6.50 jea secawan
suka air ni sebab tak terlalu manis
nik kurang skit kalau air manis sangat ni. nanti mula la cari air mineral lak..hehe
seronok minum ice blended ni,  tambah-tambah dalam cuaca panas semalam..sekejap jea dah abis
sambil - sambil tu layan Hattan menyanyi.
sesiapa yang nak buat birthday party anak - anak, boleh gak jemput diorang
nanti kalau jumpa van pink ni lagi , nak try cupcakes lak. baru tahu yang diorang pun jual Red Velvet cupcakes..huhu

sila like facebook Cookies Wagon ni, so korang akan dapat tahu  kat mana si van Pink ini akan berada dan boleh la kejar diorang...hehe


44 comments:

  1. da la van kiut je warna pink.lg awek cun yg kt bwh nun beli..hehe

    cm sdp jek.nk try rasa ar kalu jumpe

    ReplyDelete
  2. liza antu pink, kalau jumpa van ni kompom snap picture ngan van ni hehe

    ReplyDelete
  3. whh mcm best jee Na kena try jugak ni..
    "Find out"

    ReplyDelete
  4. beznya apsal ayu tak prnh nmpk ek..hihi

    ReplyDelete
  5. wah, firsttime tengok.. sedap x air tu nik?

    ReplyDelete
  6. Kreatif business nie kan nik. Belum jumpa akak di tempat kakak nie. Ini kalau berhenti depan sekolah habislah duit budak-budak...

    ReplyDelete
  7. comel la...sebab warna pink...ekekeke... sedap x?

    ReplyDelete
  8. hamboi... minum2 ice blended siap hattan layan nyanyi, mmg menarik la van pink tu. ada satu jer ker?

    ReplyDelete
  9. mahal gak ek..tp menarik van pink die tu..;)

    ReplyDelete
  10. cute nye kaler pink wewewe ehem3 org yg buat peace tu pun ayu mehh kekeke..

    ReplyDelete
  11. @dEdEQ dE wIshEs standard la harga kat kl tu...hehe

    ada lagi yang mahal deq :)

    ReplyDelete
  12. @ashra

    van tu mmg cute.awek yg beli tak cute langsung..hahaha

    nnt jumpa van ni, try yea :)
    nik pun nak try kek cawan dia

    ReplyDelete
  13. @liza♥aufa nik sebenarnya nak snap gak ngan van ni. tapi malu lak tetiba nak posing kat situ kan

    so snap van tu jea la..hehe

    ReplyDelete
  14. @are_lin@yu nik pun first time nampak ni. tu pun secara tak sengaja..hehe

    ReplyDelete
  15. @Cik Syida sama la ngan nik pun. first time tengok dan beli.

    ikut tekak nik, air dia not bad la.

    ReplyDelete
  16. @Kakzakie mmg kreatif sgt. tapi rasanya dia tak berhenti kot kat sekolah2.

    selalu dia duk kat event2 kwsan lembah klang dan putrajaya or seremban kalau tak silap nik.

    ReplyDelete
  17. @Farah Waheda Wahid mmg comel sgt van tu

    nik beli air jea. air dia ok.sedap jugak la :)

    ReplyDelete
  18. @Nastyna tu la. siap hattan hiburkan lak tu.hehe

    dgr kata ada 3 van semuanya.tapi satu jea yg ada kat event ni :)

    ReplyDelete
  19. @Nens Collection harga biasa la tu kat kl ni. ada lagi yang mahal.

    van mmg menarik.

    ReplyDelete
  20. @Cik Ain van mmg cute. org buat peace tak ayu langsung

    kena jumpa face to face baru tahu mcm mana..hahaha

    ReplyDelete
  21. kak nik, nadia tengok van jeee dah terliurrr T___T

    ReplyDelete
  22. hihi cute nya van tu... menarik kan, mesti jadi rebutan ramai org termasuk kanak2... tapi mahalnya air dia, kalau org x berduit alamatnya boleh nangis budak2 kecik kan...hihi...

    ReplyDelete
  23. Tak pernah jumpa van pink ni kalau gi Putrajaya pun....macam menarik jugakkan nik! boleh cuba kalau jumpa ni...

    ReplyDelete
  24. Van pinky, kiut plak..

    Nampk cam sedap... :D

    ReplyDelete
  25. lori dy pinkkk...comel yerrr..hahaha

    ReplyDelete
  26. klu kak munna jumpa van ni mesti tergoda juga...

    ReplyDelete
  27. @nadia warna pink dia tu menarikkan :)

    ReplyDelete
  28. @jaakechik kanak2 suka la. makanan kat situ semua menarik.hehe

    ReplyDelete
  29. @hainom OKje try cuba kalau jumpa nnt.selalu dia ada kat event2 kwsan putrajaya :)

    ReplyDelete
  30. @Myra Jay nampak mcm sedap jea cupcakes dia. nik pun tak try lagi..hehe

    ReplyDelete
  31. @munna mmg tergoda. tapi sempat beli air jea.hehe

    ReplyDelete
  32. Comel la kenderaan ia..pink2 gitew..i likeee

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^