Sunday, January 6, 2013

(gambar) Majlis Resepsi sebelah lelaki Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Natasha


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Pada 5 Januari 2013 semalam, telah pun berlangsung majlis resepsi sebelah lelaki untuk pasangan pengantin baru,Khairul Fahmi Che Mat dan Leuniey Natasha  di Kampung Chenang, Kota Bharu
pengantin  memakai busana yang sangat cantik rekaan dari Azura Couture
santek seh baju dia.. warna tu sangat cun




serius sangat cantik..dari makeup hingga ke baju


gambar awesome

34 comments:

  1. warna tu, warna tu...kan Nik..kaler sangat cantik menyerlah.

    ReplyDelete
  2. Kombinasi colour nya cantikkkk sangat :-)

    ReplyDelete
  3. @Nastyna kaler dia mmg sgt cantik dan menyerlah kan :)

    ReplyDelete
  4. @dEdEQ dE wIshEs sis pun suka .mmg cantik gilerrr...hehe

    ReplyDelete
  5. cantik.. tapi mcm bukan baju bersanding an.. mcm baju nak g anugerah2 gitu.. tapi cantik, memang cantik. nak2 yg pakai tu pon cantik. ish memang cantik la!

    ReplyDelete
  6. Kalau dah cantik, pakai apapun tetap nampak cantik :D

    ReplyDelete
  7. Cantiknya..theme color pun mantop... Sweet ja depa berdua

    ReplyDelete
  8. ish3.. mnat sungguh ngan perkahwinan diorg... rajin btol update pasal perkahwinan apek... hehe

    ReplyDelete
  9. Kalau kakak lebih prefer persandingan yg ala-ala tradisi gitu. Tapi mereka memang cantiklah..

    ReplyDelete
  10. cantik, kombinasi warna dia sangat kena :D

    ReplyDelete
  11. cantik kombinasi dua warna tu.. tapi.. nape dress leuniey tu mcm tak iron? ke jenis kain kedut2? tp kalo straight licin, nampak kemas.. :)

    ReplyDelete
  12. cantik baju si leuniey tu.. warnanyer menyerlah..

    ReplyDelete
  13. dah la cantik adoiii nak cantik mcm dia jugak!

    ReplyDelete
  14. @Cik Gee kaler dia mmg cantik.sesuai gak la untuk majlis bertandang ni..hehe

    ReplyDelete
  15. @pha is minat la. satu lagi resepsi ni..hehe
    nnt update lagi

    ReplyDelete
  16. @Kakzakie diorg nak buat lain kot. ala2 simple jea sebab majlis bertandang lelaki..hehe

    ReplyDelete
  17. @Pearl Kaz maybe sebab dah duduk lama kot. sebab tu kain mcm tak gosok jea..hehe

    ReplyDelete
  18. @liza♥aufa tu la. nak gak cantik mcm dia..hehe

    ReplyDelete
  19. baju diorg memg cntik turqoise = ungu...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^