Saturday, January 12, 2013

(gambar) Siti Nurhaliza kini sudah bertudung litup


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

yeay..penyanyi kesayangan saya dah  bertudung litup

Bercakap kepada Berita Harian hari ini, Siti Nurhaliza mengesahkan sendiri yang ini merupakan imej baru beliau bersempena sambutan hari lahir yang 34 pada 11 Januari 2013 yang lalu.

“Inilah imej Siti untuk usia 34 tahun dan Siti harap penampilan baru ini akan terus kekal sampai bila bila,” ujar Siti Nurhaliza yang kini sedang dalam tempoh bercuti dari sebarang aktiviti seni.

Semoga perubahan ini kekal buat Dato’ Siti Nurhaliza dan masih belum terlambat rasanya untuk mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran ke 34 buat penyanyi nombor satu negara ini.


sumber gambar : budiey.com

memang cantik sangat bila Datuk Siti Nurhaliza bertudung litup
sweet je muka dia.semoga istiqamah dalam perubahan ni
good luck in your life and marriage..may Allah always be with u


34 comments:

  1. seyes ct da ttp lingkunp da?waaaa..alhamdulillahhhhh

    ReplyDelete
  2. jaa tumpang gembira dgn perubahan Tok Ti ni...hihi... comel jer ct nih kan...

    ReplyDelete
  3. comelnya siti.... pergh.. hampir-hampir I tergoda U..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. ALHAMDULILLAH .. CANTIKKK .. SEMOGE BERKEKALAN CAMNI ..

    ReplyDelete
  5. aah lah dikk
    dia nampak lebih muda dari usia dia
    x gaya 35 kan ..

    dan lagi satu body tuu macam anak dara tauu ! jelesss .. nie yg nak kena diet layie nie
    kulit wajah mulussss aishhh ! ;)

    ReplyDelete
  6. @combi yup.dah sepenuhnya bertudung. cantikkan

    ReplyDelete
  7. @jaakechik nik sebagai peminat pun tumpang happy

    ReplyDelete
  8. @ieda
    btol. kulit dia cantik sgt
    mmg bukan 34 tahun la.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.perubahan besar.tu la kan.org2 dulu suka kutuk2 pakai tudung gni2

    allah lg tahu,x smestinya kmudian hari die or sesapa lah takan boleh jd lg baik

    hehe.chumel nye.muka remaja abes ct.

    ReplyDelete
  10. harap2 kali ni biarlah berkekalan.. ameen..

    ReplyDelete
  11. comel je kan..hahaha..moga berterusan...amin..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah ramai yg sayang dan doakan beliau kan?!

    ReplyDelete
  13. kek sme cntik n comei mcm taunnye...huhuhu

    ReplyDelete
  14. @ashra maybe doa peminat2 dia yang lain. yang nak sgt dia bertudung litup. sebab tu terbuka hati dia nak bertudung

    yang penting, kita jgn la nak kutuk2 org kan. ntah2 org tu kalau berubah lagi baik dari kita yg bertudung ni

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^