Tuesday, January 1, 2013

(gambar & video) Majlis Resepsi | Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

30 Disember 2012  bertempat di Hotel Renaissance, Kota Bharu, telah berlangsungnya majlis resepsi perkahwinan antara  penjaga gol popular, Khairul Fahmi Che Mat dan pasangan, Leuniey Natasha .
pasangan pengantin mengenakan busana dari pereka Ezuwan Ismail.


video eksklusif dari Lhmediatv yang telah ditayangkan secara realtime express editing semasa majlis persandingan mereka tempohari! jom tengok couple yang comel ni : )


gambar awesome dari
Oh Artis
 The Photolicious
THR GEGAR


44 comments:

  1. sweet.. haish, bila dah meningkat umur ni, sensitif sikit bila tengok org kahwin... hehehe

    ReplyDelete
  2. shanteknya..bagaikan putri di singgahsana :)

    ReplyDelete
  3. pelamin mereka terlalu simple bagi sy tapi ape2pon, mereka tetap gorgeous!!

    ReplyDelete
  4. kawen jgk dia... makin bsr la tanggungjawab... hee ^^

    ReplyDelete
  5. klasik baju pengantin dia...cantik

    ReplyDelete
  6. hamboii, fabuloss cat giotuu. cantik

    ReplyDelete
  7. skali tengok baju mcm sisik plak. mmg cantik la.. berapa ribula habis semua ni

    ReplyDelete
  8. manis bersongket penuh, klasik.

    ReplyDelete
  9. Sama cantik sama padan la depa berdua..

    ReplyDelete
  10. Tahniahhh..
    sangat sweet si kacak dan si comel:)

    ReplyDelete
  11. hurm..terasa macam nak kahwin juga lah... hehehe.. sama2 kita doakan agar mereka akan berbahagia sehinggalah ke akhir hayat mereka..amin...

    ReplyDelete
  12. smbil komen smbil tgk video..hihihi..setel dh..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  13. @LYAfrina seakan sama sebab guna songket kan :)

    ReplyDelete
  14. @boni kacak kwen la boni.dah cukup umo dah tu..hehe

    ReplyDelete
  15. kat renaissaince ke ni? lainnya rupa dia. hee salu ade program uni xdep ncantik mcm ni. hihi.

    tak sempat lg tgk gmbr depa dua ni kawen. lawa jgk kan.

    ReplyDelete
  16. @نورعيم yup kat sana. lain sebab dah di ubah ker wedding kot..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org