Wednesday, January 2, 2013

income online : EnSurvey


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

EnSurvey ni di perkenalkan oleh blogger popular Denai Hati, macam tertarik lak nak join :)
senang lak tu nak join.macam rugi lak kalau tak cuba kan .lagipun free jea
peluang  baik untuk menambah pendapatan kepada mereka yang rajin online



info EnSurvey
* EnSurvey (www.ensurvey.com) merupakan satu-satunya komuniti soal selidik internet di Malaysia yang memberi ganjaran kepada kita, setiap kali kita menjawab beberapa soalan tinjauan yang ringkas dan menyeronokkan

*  EnSurvey akan membuat bayaran sebanyak RM2.00 hingga RM20.00 bagi setiap tinjauan (bergantung kepada pihak klien) dan setiap tinjauan mempunyai had bilangan respon yang tertentu

* Untuk menggandakan pendapatan anda, kita perlu menjemput rakan-rakan menerusi program referral sama ada melalui promosi di Facebook ataupun e-mel. Setiap kali seorang rakan anda mendaftar menerusi program rujukan kita, EnSurvey akan memberi 2.5% pendapatan ekstra kepada kita. Lagi ramai yang join lebih banyaklah income yang kita perolehi.

* Syarat Pengeluaran Pendapatan : Jika pendapatan anda mencecah pendapatan minima, iaitu sebanyak RM100
Yuran pengendalian: RM2.00 setiap kali pendapatan ditunaikan

Facebook: www.facebook.com/ensurvey

- copy paste ayat dari blog Denaihati -

1st time dengar ada survey berbayar di Malaysia



22 comments:

  1. oklah...survey je kan, tak susah mana pun, klik-klik jer, hehe...bagi yang beminat buat duit lebih secara online, cara ni mungkin berkesan. great info!

    ReplyDelete
  2. macam bestttt je kak nik. jap nak terjah denai hati :)

    ReplyDelete
  3. menarik! tertarik! cam nak join jer..

    ReplyDelete
  4. hehe mmg tak sempat lg nak join benda ni emua skng ni. huu

    ReplyDelete
  5. menariks.hehe.nti sy tgk n riki2 ke sana.thanx sharing.

    ReplyDelete
  6. menarik kot ni..huhuhu..tp tkut tak terlayan..adehhh

    ReplyDelete
  7. wow bagus bagi yang nak tambah pendapatan..:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^