Saturday, January 5, 2013

Jersi baru pasukan Kelantan 2013


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

ni merupakan jersi rasmi untuk pasukan Kelantan FA bagi musim 2013/2014
ada yang cakap tak menarik kerana terlalu banyak logo daripada penaja, macam papan iklan katanya..hikhikhik
alahh dulu pun orang cakap jersi Kelantan tak menarik jugak tapi sana sani orang pakai..huhu
bagi nik, comel dooh doh tuh.hihihi
Khairul Fahmi, Daudsu, Lek Kcira, Nik Shahrul Azim dan Zairul Fitree Ishak menggayakan jersi The Red Warriors 2013 pada Majlis Pelancaran Jersi dan Barangan Rasmi Pasukan serta pengumuman penaja yang berlangsung di Kelantan Trade Centre, Kota Bharu

close up jarak dekat jersi The Red Warrior 2013

Jersi Home Kelantan 2013 - Dimitri Petratos

Jersi Away Kelantan 2013 - Izuan Salahuddin

jersi keeper yang akan dipakai oleh Khairul Fahmi Che Mat sepanjang tahun 2013

Sut Rasmi TRW 2013

jersi training TRW 
 Nik Shahrul Azim. Khairul Fahmi Che Mat.Mohd Daudsu Jamaluddin

ha..ambik nak
baju hujan versi TRW pun ade..haha
Tuan Muhd Faim. Izuan Salahuddin

antara penaja terbaru Kelantan The Red Warriors 2013 ialah :
Hotlink
Azizan Osman
Sinar Harian
Mamee
Syarikat Muda Osman
Trace Energy
Desa Murni Batik
Redbull
Keropok Sira Cap Menara
Pure Reach Spring

walaupun beberapa penaja tak nak menaja di sebabkan Mat Yo berpindah ke Johor tapi Alhamdulillah, ada lagi penaja yang mahu menaja TRW.

"Pure'respritz" - The Official Premium Mineral Water of The Red Warriors!
ermmm... asal tak buka penutup nak minum.hihi

sumber gambar
wawanfaiz.com
AStwentytwo photo page
J Photography


nak wish good luck to all The Red Warriors . wat molep deh male ni. Gomo Kelate Gomo
Piala Sumbangsih 2013
Kelantan vs ATM
Sabtu 5 Jan2013 8.45 Malam
Stadium Shah Alam

28 comments:

  1. @dEdEQ dE wIshEs tak cantik pun pakai jea la kan..hahaha

    ReplyDelete
  2. paling suko sut rasmi trw dan jersi keeper..

    ReplyDelete
  3. gomo kelate gomo.. hehe.. kna g cari ni baju baru.. hehe

    ReplyDelete
  4. comel kan? hope kelate menang! hahahhaa.... p/s ; maaf bru sempat terjah sini, jaa sakit perut laa.hukhuk.

    ReplyDelete
  5. Yolo, comey dooh dooh. Malam ni lawan ATM wahhhh. btw kalau kami yg sponsor nnt nak letak nama Jelita, jambu nnt dorang pakai baju nama Jelita bsar2 muahaha.. opss gurau ok.

    ReplyDelete
  6. amboi macam modell pulak doh...huhuhu

    ReplyDelete
  7. jersi apek smart! suka sgt ohh.

    azizan osman pn sponsor kelate jugop. brapo juto xigt doh.

    xpo, mayto tubek rezeki lain masuk.

    gomo kelate gomo!

    ReplyDelete
  8. @Nastyna ok gak tu.letak nama Jelita pastu tukar pada kaler pink...awww awww..pasni menarik :)

    ReplyDelete
  9. @azizah :) jadi model lak diorg sekejab...hehe

    ReplyDelete
  10. @Cik Ain tgk lama2 ok la. smart la jugak...hehe

    ReplyDelete
  11. @نورعيم sis pun suka jersi apex.

    org kaya mesti sponsor byk kot...huhu

    ReplyDelete
  12. ada kawan komen, kata baju baru ni mcm papan iklan.. banyak sangat sponsor.. maklumlah, juara.. hehehe

    ReplyDelete
  13. Minat bola ye :-)
    Cantik pe jerseynya. Suka :-)

    ReplyDelete
  14. @pha is tu pun ada jea sponsor yg tak nak sponsor walaupun dah juara..hehe

    ReplyDelete
  15. @ros_reeza minat jugak la..hehe
    tgk lama2 cantik la kan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^