Wednesday, January 9, 2013

Johor Darul Takzim FC vs Pahang


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


seronok tengok warna warni bolasepak negara skang..ramai yg dah mula bagi perhatian pada pasukan tempatan.first game dah dramatik,

lagi dramatik  bila pasukan Johor Darul Takzim FC, pasukan berstatus bintang dengan pemain-pemain import dan tempatan termahal kalah ngan 100% player tempatan dari pasukan Pahang.
tahniah Pahang!
puji dengan semangat pemain  Pahang..walaupun ketinggalan pada 1st half .tapi dapat jaringkan 3 gol sekaligus dapat 3 mata penuh. sungguh tak disangka..semangat juang yang tinggi 


Johor Darul Takzim FC vs Pahang umpama en hubby vs abang ipar.hikhikhik

hope peminat team masing-masing tak payah taksub sangat sampai nak hina team lain.
sokong team masing-masing sudah
pastu yang bukak page bola tu. tak yah la keluarkan statement yang menyakitkan hati penyokong-penyokong lain.
kalah menang adat pertandingan. baru games pertama kan.
at least okay la Johor ade inisiatif nak jadi the better team.. sapa nak bagi gaji pemain bola berpuluh ribu sebulan. hanya kat Johor jea tau.
meriah sket liga Malaysia ni .
tahniah jugak kat johor sebab memanaskan lagi suasana bola sepak negara .

malam ni sokong TRW pulak.
The Red Warriors tetap di hati  ^__^  walaupun kalah Piala Sumbangsih aritu
menang kalah kelate dah biasa kena kutuk, so dah tak heran.hihihi
sokongan kami bukan bermusim, sokongan kami zaman berzaman
Gomo Kelate Gomo





28 comments:

  1. Cek Ya sokong Malaysia jer hahaha.

    ReplyDelete
  2. bukti semngat dan iltizam boleh mengatasi segala... satu permulaan yang bagus utk MSL

    ReplyDelete
  3. Alahai malunya orang Johor ni...kalah dengan orang Pahang...he..he..

    ReplyDelete
  4. Walau kakak org Johor tapi sedih juga bila sanggup berjuta keluar hanya kerana bola. Banyak hal lain terpinggir tak terlihat..

    Bola-bola juga tapi kenalah jeling mana lebih penting.

    ReplyDelete
  5. 'Johor diaibkan'

    Dengar masa dalam radio pagi tadi..

    ReplyDelete
  6. tapi boleh seri je dengan pahang.. belum cukup mantap lagi ni johor ni..hhehe

    ReplyDelete
  7. bg nens kan..kalo star2 yg ramai duk dlm 1 pasukan ssh nk bekerjasama..lg elok kalu 1 2 org je yg power..hehe
    pandangan org yg x reti bola la..haha

    ReplyDelete
  8. Alamak..tak ikut laks..hehe..

    ReplyDelete
  9. tahniah nik sbb sentiasa sokong bola sepak malaysia...

    ReplyDelete
  10. haih, cyda tak tgok bola malaysia, klu team malaysia lawan negara luar bru cyda tgk, mse tu bru kte nmpk smngt 1 malaysia :D

    ReplyDelete
  11. @Kakzakie btol jugak kata akak tu kan

    byk lagi benda yg lagi penting yg patut di bagi perhatian.

    ReplyDelete
  12. @Myra Jay heboh sana sini bila johor kalah yea.hebat penangan johor ni

    ReplyDelete
  13. @boni kacak bukan seri. tapi kalah dah en boni...mmg tak mantap mana la.

    setiap pasukan ada kelebihan masing2

    ReplyDelete
  14. @Nens Collection nik pun setuju dgn pandangan nens tu. star terlampau byk tu yg jadi kelam kabut gak tu..huhu

    ReplyDelete
  15. @Cik Syida ok la tu. tgk gak bola walaupun pasukan malaysia jea kan

    ReplyDelete
  16. @BERT
    ala tak pe. tgk games yg lain pulak :)

    ReplyDelete
  17. @TiranaAduka mmg minat bola dari kecik2 lagi.hehe

    ReplyDelete
  18. baguslah nik...tahu pasal bola...hihihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^