Sunday, January 27, 2013

jom bercuti!


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Insya-Allah, kejap lagi kami akan bertolak ke 
LANGKAWI
^_____^
kiranya ni cuti-cuti Malaysia pertama kami di tahun 2013
uolzzzz doakan kami selamat di dalam perjalanan pergi dan balik yea 
moga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar
letak gambar tuan blog kot ada yang rindu nanti.hahaha
rindu la sangattt kan * mata ke atas tangan ke bahu
berpuluh gambar gaya macam ni.
senyuman yang sama, posisi jugak sama. baju jea lain kan..huhu
hp dah tukar baju.siap pilih color pink lagi.
beg baju dah siap kemas untuk percutian 3 hari 2 malam. we will be back on thursday
maybe akan singgah ke Kemunting . jumpa MaMa hubby. ada orang tu rindu MaMa dia. werrkkkk.
bini depan mata dah tak rindu.sob sob sob..majuk 24 jam.

k bye

28 comments:

  1. wahhhhhhhhhh hanimun ke Langkawi!!!best2..dulu masa belajar selalu gak kesana,balik hari jea...

    Selamat Berholiday nik....

    ReplyDelete
  2. yayy langkawi aku datang!!! have fun dear, well am sure u will.

    ReplyDelete
  3. ahahah, comel je husband sis rindu mama :P

    have a nice holiday, sis :)

    ReplyDelete
  4. amboi..hari orang lain nak balik keje dia pergi bercuti ye....bikin jeles ni.. hihi.. selamat bercuti, enjoy urself k..

    ReplyDelete
  5. wah..bercuti
    hrmmmm...seronok tu moga selamat sampai dan dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti kak nik. nanti beli ole-ole kat jaa eh....muahahaa... ~muka tatau malu :p

    ReplyDelete
  7. salam... Awal nye bercuti. akak tak kemana2 lagi tahun ni. hehehehe

    ReplyDelete
  8. nik nk g langkawi k..hehe best3...semoga selamat pergi n blk k..selamat bercuti :-)

    ReplyDelete
  9. wah njoi sakan ni.

    pape pon take care~

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti.. cukup ke baju tu..hehe

    ReplyDelete
  11. Aaaaa....Langkawi ! rindu !! nty update ye sist :)

    ReplyDelete
  12. hepi holiday nik! beshnye bercuti...
    semoga selamat pergi dan balik...

    ReplyDelete
  13. untunglaa g bercuti... kite nk pegi xde yg nk sponsor... hahaha

    ReplyDelete
  14. sonoknya...jalan je dia... jeles tau..kihkih

    ReplyDelete
  15. Kakak nak coklat. Borong banyak-banyak.. Eh... dah balik belum. Hari ini kerja kan:)

    ReplyDelete
  16. bestnyaa gi langkawiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  17. selamat bercuti!! handfone yang tak tahan tu.. comelllll je :D

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti2an.... bestnyer

    ReplyDelete
  19. wahhhhhhhhhhhh..langkawi wooo sis jgn lupa cekelat kisses kat ain tau haha..casing comel mcm tuan nye badan aloololo haha...

    ReplyDelete
  20. Jom bercuti...!!nk ikutt.. :p

    ReplyDelete
  21. wahhh lama x pi jeti kola perghelis hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^