Sunday, January 13, 2013

jom kelik kelate


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

in Shaa Allah..kejap lagi nak gerak balik ke Kelantan
negeri ku yang tercinta, tanah tumpah kelahiran ku..ecece
dah lama rasanya tak balik kampung dan tak sabarnya nak balik
doakan saya dan adik-adik selamat sampai ke destinasi.
en hubby tak dapat balik sebab kena stanby kat opis :(

rindu kat kampung. . rindu kat family sangat-sangat.
rindu nya kat rumah cat kuning tu..ehehe
kalau dah sampai kampung tu susah skit la nak online.tak ada internet connection.
lagipun mesti akan berkampung kat hospital nanti, sebab adik operation kat sana

Moga Allah permudahkan semuanya  ^__^

46 comments:

  1. jalan baik baik ! jumpa gajah tepi jalan lambai lambai tau .

    ReplyDelete
  2. nak kelik jugok!!! selamat perjalanan dan permudahkan urusan u guys. take care dear.

    ReplyDelete
  3. semoga selamat sampai ye kak nik. :)

    ReplyDelete
  4. damainya suasana kg nik.hehe.slmt bcoti ya.hepi2 di kg.

    ReplyDelete
  5. Bestnya balik kg..semoga selamat sampai ke destinasi

    ReplyDelete
  6. semoga semua dipermudahkan ye dikk .. semoga selamat pergi dan balik nanti ..

    ReplyDelete
  7. Take care sist . dun forget Doa ~

    ReplyDelete
  8. semoga pembendahan adik kak nik berjalan lancar yer? duk kat hospital mana ye?

    ReplyDelete
  9. RINDU AKAK JUGAKKKKKKKKKKKKKK
    tbe2 rindu akak pulak hihi

    ReplyDelete
  10. rindu kg juga,

    tapi x leh balik sebab smua di kg dok kl!

    sies wendu~

    ReplyDelete
  11. balik kg!!!smoga dipermudahkan segla urusan dan semoga adik nik selamat dgn jayanya..amin..

    ReplyDelete
  12. akak, nape xckp nk blk kelate? huhu. kalau xblh jumpa akak.

    ReplyDelete
  13. cantik kg...byk pokok kelapa lg kan

    ReplyDelete
  14. tc nik blk kg...boleh lepas rindu kt kg halaman kan hehe

    ReplyDelete
  15. @Mimie byk sgt.keliling umah pokok kelapa

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^