Tuesday, January 8, 2013

jom makan - makan


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

sebelum balik rumah selepas bersantai-santai di Putrajaya, singgah kedai makan untuk isi perut yang dah ber keroncong. balik rumah confirm tak kan masak dah sebab penat..huhu
singgah makan kat tempat biasa kami makan, di Restoran d'Muara 69


kat sini ada WiFi free, so boleh update application kat hp.hehe. 2 in 1 kekdah nyer.
tetiba rasa macam lama tak singgah sini. selalu pelanggan tetap  kat sini .setiap minggu pasti singgah sini makan. lagi-lagi bila balik dari kerja . dulu nik menyewa apartment kat sebelah restoran ni :)
  tak suke makan otak-otak, just ambik gambar..hehe

Nasi Goreng USA
Nasi Goreng Ayam

suka gak lepak ngan hubby kat Restoran Baraketh Asrin ni. makan roti canai pisang la. my feverat.hehe


tempat makan kami biasa-biasa jea. 
sekitar tempat tinggal kami jea pun. malas nak pi makan jauh-jauh
at least tempat ni kami dah tau rasanya yang memang ok ngan tekak kami..hehe
boleh berkongsi tempat makan yang best di kawasan korang? mana tahu dekat , boleh nik singgah makan lak.

apa pun selamat ber hari selasa uolss
bye

36 comments:

  1. sodapnyer nasi goreng ayam tuu.. UHuuu

    ReplyDelete
  2. asl kan temapat makan ade otak2 dah cukop bestt bg Na hehehe

    ReplyDelete
  3. lepas baca entry sis terus ain g dapor cari mkn lapar tgk nasi goreng usa tu hu3

    ReplyDelete
  4. lapar pulak tengok entry makanan nie.. psst psst : lama tak mai blog ni,,rindu...

    ReplyDelete
  5. saya lapO plak tgk entry nick ni!

    ReplyDelete
  6. bestnya Nik, hubby Nik balik.. boleh jalan2 kan? :D

    ReplyDelete
  7. otak2 tu I layan jugak... dulu I suka D'Tomyam kat damansara perdana and Kopitiam 69 ker nama dia dekat2 tu jugak. Kopitiam tu serve the best assam fish head for my tekak la.

    ReplyDelete
  8. wah..tengok gambar pun dah tau sangat2 menyelerakan..

    ReplyDelete
  9. @Jna marcello sis lak tak suka otak-otak. just tgk jea boleh la..hehe

    ReplyDelete
  10. @liza♥aufa nik buat entry ni pun masa tgh lapar..haha

    ReplyDelete
  11. @Nastyna mesti sedap2 makanan kat situ kan :)

    ReplyDelete
  12. haii...salam kenal... hhehe... kedai makan best kat tmpat i, kedai wan mad. area hulu langat. tom yam pok tek kat situ sedapppp sangat2! mesti cuba :)

    ReplyDelete
  13. Tetiba Lapaq plak pepagi buta ni..ha ha..

    ReplyDelete
  14. AMBOI AKAK .. SODAP SODAP .. OTAKKKKKKKK OTAKKKKKKKK // HOHO

    ReplyDelete
  15. Dulu OKje suka order Nasi goreng USA sebab banyak lauk he..he..
    Tapikan kalau makan luar ni tak pernah jumpa nasi goreng yg sedap!

    ReplyDelete
  16. Betul tu, at least kena dengan tekak dah kira ok..

    ReplyDelete
  17. beshlah nik ni sbb suka share bab makan, kat mana yg besh...

    ReplyDelete
  18. @NinaAz hi..salam kenal jugak

    best tu tom yam :)

    ReplyDelete
  19. @Si Matatajam pi cari makanan kat dapur.kot2 ada..hehe

    ReplyDelete
  20. @hainom OKje mmg hubby nik suka order nasi goreng usa ni. byk lauk katanya.kenyang la bila makan :)

    ReplyDelete
  21. @Myra Jay kan. kena dgn tekak so selalu la dtg sini

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^